Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Nagybani biopiac Szigetszentmiklóson

MTI, 2012. szeptember 19. - szerda 11:01
Címkék: biopiac, Szigetszentmiklós
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Nagybani biopiac létesül Szigetszentmiklóson a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac mellett a biogazdák és biotermesztéssel szimpatizáló termelők kezdeményezésére.


A nagybani biopiac alapkövét várhatóan Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter teszi le a 19. Hortus Hungaricus Nemzetközi Szakkiállítás és Vásár szakmai napján, a vidékfejlesztési napon, szeptember 21-én.

Hubai Imre, a beruházó Ökológia Hungaria Kft. ügyvezetője az MTI-nek elmondta: a mintegy 500 millió forintból megvalósuló beruházás, a szigetszentmiklósi nagybani biopiac várhatóan egy év múlva, 2013 szeptemberében, a jövő évi OMÉK-kal egy időben nyílik meg.A beruházás során mintegy 2.600 négyzetméteren fedett eladóteret, 6.800 négyzetméteren kiszolgáló létesítményeket, külső értékesítési helyeket alakítanak ki. Az első hazai nagybani biopiacon nemcsak az ellenőrzött hazai termelők áruihoz, hanem választékbővítő nemzetközi biocikkekhez is hozzájuthatnak a viszonteladók, bioboltok, éttermek, szállodák és a feldolgozásban, valamint a kereskedelemben érdekelt vállalkozások - mondta Hubai Imre.

A cég közleménye szerint a nagybani biopiac a Flora Hungaria Kft. erre a célra fenntartott területén, frekventált övezetben, az M0-s mellett épül. Közművesített standok, beléptetőrendszer, parkoló, rakodórámpa, iroda, tárgyaló áll majd a bérlők rendelkezésére. A csarnokban létesülő standok az egyedi raktározás logisztikai és tárolási igényeit is kiszolgáló önálló egységekkel is felszerelhetőek.

A nagykereskedelemben a személyes értékesítés mellett egész héten át nyitva tartó Cash & Carry jellegű részleg is helyet kap, ahol a kevesebb, de választékbővítő áruval rendelkező biogazdák helyezhetik el portékájukat. A tervek szerint a nagybani biopiac hetente legalább három nap üzemel, a bioélelmiszer-üzlet pedig folyamatosan nyitva lesz majd - közölte a Flora Hungaria Kft.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza