Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Budapest - Nincs hétvége forgalomkorlátozás nélkül

MTI, 2012. szeptember 19. - szerda 13:17
Címkék: Budapes, forgalomkorlátozás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A fővárosi autómentes hétvége, a Tudományok hídja és a Vivát Huszár! nevű rendezvények miatt is jelentős forgalomkorlátozásokra, és a közösségi közlekedés menetrendjének megváltozására kell számítani a hétvégén Budapesten - közölte szerdán a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.


Az autómentes hétvégét szombaton az Andrássy úton, a IX. kerületi Napfény utcában és a XVII. kerületi Ferihegyi úton tartják, a Tudományok hídja a Lánchídon, a Vivát Huszár! pedig vasárnap a csepeli Károli Gáspár utcában lesz.

Az autómentes hétvége miatt pénteken 20 órától vasárnap reggel fél ötig teljes hosszában lezárják az Andrássy utat, a tömegközlekedés forgalmát az Izabella utcánál és a Nagymező utcánál biztosítják. Az Oktogonnál a Nagykörút, valamint a Bajcsy-Zsilinszky út és a Dózsa György út minden jármű számára használható lesz. A Napfény utcát a Lobogó és a Csengettyű utca között szombat reggel 8 órától 17 óráig zárják le.

A Tudományok hídja miatt szombat 0 órától vasárnap reggel fél ötig a Lánchidat, a Széchenyi István teret és a József Attila utcát is lezárják, a Vivát Huszár! miatt pedig Csepelen a Károli Gáspár utca önkormányzat felé eső szakaszát nem használhatják a járművel közlekedők vasárnap várhatóan 11:25 és 12 óra között.

A lezárások több közösségi közlekedési járatot is érintenek, a 16-os, a 38-as, a 46-os, a 63-as, a 71-es, a 98-as, a 105-ös, a 115-ös, a 138-as, 151-es, a 181-es, az éjszakai 979-es és a szintén éjszakai 980-as busz is módosított útvonalon közlekedik.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Valeria Marco, 2019. augusztus 08.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

József Kardos, 2019. augusztus 06.

Hű, ma reggel 25 000 euró hitelt kaptam William Rogers-től. Örülök, hogy találkozom a legáli...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2019. július 26.

Helló, jogos és megbízható pénzügyi hitelezőt keres? Kell egy kölcsön? Szükség van sürg...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés