Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Budapest - Nincs hétvége forgalomkorlátozás nélkül

MTI, 2012. szeptember 19. - szerda 13:17
Címkék: Budapes, forgalomkorlátozás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A fővárosi autómentes hétvége, a Tudományok hídja és a Vivát Huszár! nevű rendezvények miatt is jelentős forgalomkorlátozásokra, és a közösségi közlekedés menetrendjének megváltozására kell számítani a hétvégén Budapesten - közölte szerdán a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.


Az autómentes hétvégét szombaton az Andrássy úton, a IX. kerületi Napfény utcában és a XVII. kerületi Ferihegyi úton tartják, a Tudományok hídja a Lánchídon, a Vivát Huszár! pedig vasárnap a csepeli Károli Gáspár utcában lesz.

Az autómentes hétvége miatt pénteken 20 órától vasárnap reggel fél ötig teljes hosszában lezárják az Andrássy utat, a tömegközlekedés forgalmát az Izabella utcánál és a Nagymező utcánál biztosítják. Az Oktogonnál a Nagykörút, valamint a Bajcsy-Zsilinszky út és a Dózsa György út minden jármű számára használható lesz. A Napfény utcát a Lobogó és a Csengettyű utca között szombat reggel 8 órától 17 óráig zárják le.

A Tudományok hídja miatt szombat 0 órától vasárnap reggel fél ötig a Lánchidat, a Széchenyi István teret és a József Attila utcát is lezárják, a Vivát Huszár! miatt pedig Csepelen a Károli Gáspár utca önkormányzat felé eső szakaszát nem használhatják a járművel közlekedők vasárnap várhatóan 11:25 és 12 óra között.

A lezárások több közösségi közlekedési járatot is érintenek, a 16-os, a 38-as, a 46-os, a 63-as, a 71-es, a 98-as, a 105-ös, a 115-ös, a 138-as, 151-es, a 181-es, az éjszakai 979-es és a szintén éjszakai 980-as busz is módosított útvonalon közlekedik.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza