Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Családias hangulat a Szilasfoodnál

Munkatársunktól, 2012. szeptember 17. - hétfő 14:01
Címkék: Coop Rally 2012
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az idei - sorban a hetedik - Coop Rally első állomása a Szilasfood Kft. kistarcsai telephelye volt. A teljesen magyar tulajdonban lévő üzem gyártja a Váncza termékcsaládot, illetve a Lucullus név alatt futó fűszereket.


Imre Józsefné, A Szilasfood gazdasági igazgatója a fogyasztok.hu kérdésére elmondta: eddig háromszor vettek részt a Coop Rally-n versenyzőként. "Ez az első alkalom, hogy fogadó helyszín lehetünk, megtiszteltetés, hogy Kistarcsáról indulhat útnak a verseny."

A vállalkozás átlagosan százhúsz-százharminc embernek ad munkát, akiknek a fele a cég megalakulása, 1991 óta a Szilasfoodnak dolgozik. A dolgozók többsége társadalmi munkával, személyes ötletekkel is hozzájárul a cég sikeréhez. "Így álltunk hozzá azokhoz a feladatokhoz, amelyeket a házigazda szerep bízott ránk. Minden dolgozónk magáénak érzi a céget, s így a Coop Rally-t is" - mondta a gazdasági igazgató. Hozzátette: ez a családias légkör nem csak most, hanem egész évben átjárja a vállalkozást.

coop

"Az elvégzett munka egészére jó hatással van, ha odafigyelünk dolgozóink lelkére. Hiszen a munka a legfontosabb az életünkben. Ha sikerül olyan munkát találni, amit élvezünk, akkor tudunk csak produktív munkát végezni."

Imre Józsefné elmondta: termékeik minden hazai üzletláncban megtalálhatók. "Háziasszonyként én is nehezen igazodom el a sorok között, ha magyar terméket keresek. Számos félrevezető jellel lehet találkozni, azt is próbálják magyar termékként eladni, aminek semmi köze a magyar termelőkhöz, a magyar gyártókhoz, vagy a magyar munkavállalókhoz. Cégünk ezért is ért egyet a Coop törekvésével, hogy bemutassa a hazai feldolgozóipart a nagyközönségnek."

A VII. Coop Rally Kistarcsáról Budapestre, a Dreher Sörgyárak Zrt.-hez érkezett, ahol alkoholmentes sörrel várták a versenyzőket.


Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Coop weboldal

Kommentek

Valeria Marco, 2019. augusztus 08.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

József Kardos, 2019. augusztus 06.

Hű, ma reggel 25 000 euró hitelt kaptam William Rogers-től. Örülök, hogy találkozom a legáli...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2019. július 26.

Helló, jogos és megbízható pénzügyi hitelezőt keres? Kell egy kölcsön? Szükség van sürg...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés