Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Családias hangulat a Szilasfoodnál

Munkatársunktól, 2012. szeptember 17. - hétfő 14:01
Címkék: Coop Rally 2012
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az idei - sorban a hetedik - Coop Rally első állomása a Szilasfood Kft. kistarcsai telephelye volt. A teljesen magyar tulajdonban lévő üzem gyártja a Váncza termékcsaládot, illetve a Lucullus név alatt futó fűszereket.


Imre Józsefné, A Szilasfood gazdasági igazgatója a fogyasztok.hu kérdésére elmondta: eddig háromszor vettek részt a Coop Rally-n versenyzőként. "Ez az első alkalom, hogy fogadó helyszín lehetünk, megtiszteltetés, hogy Kistarcsáról indulhat útnak a verseny."

A vállalkozás átlagosan százhúsz-százharminc embernek ad munkát, akiknek a fele a cég megalakulása, 1991 óta a Szilasfoodnak dolgozik. A dolgozók többsége társadalmi munkával, személyes ötletekkel is hozzájárul a cég sikeréhez. "Így álltunk hozzá azokhoz a feladatokhoz, amelyeket a házigazda szerep bízott ránk. Minden dolgozónk magáénak érzi a céget, s így a Coop Rally-t is" - mondta a gazdasági igazgató. Hozzátette: ez a családias légkör nem csak most, hanem egész évben átjárja a vállalkozást.

coop

"Az elvégzett munka egészére jó hatással van, ha odafigyelünk dolgozóink lelkére. Hiszen a munka a legfontosabb az életünkben. Ha sikerül olyan munkát találni, amit élvezünk, akkor tudunk csak produktív munkát végezni."

Imre Józsefné elmondta: termékeik minden hazai üzletláncban megtalálhatók. "Háziasszonyként én is nehezen igazodom el a sorok között, ha magyar terméket keresek. Számos félrevezető jellel lehet találkozni, azt is próbálják magyar termékként eladni, aminek semmi köze a magyar termelőkhöz, a magyar gyártókhoz, vagy a magyar munkavállalókhoz. Cégünk ezért is ért egyet a Coop törekvésével, hogy bemutassa a hazai feldolgozóipart a nagyközönségnek."

A VII. Coop Rally Kistarcsáról Budapestre, a Dreher Sörgyárak Zrt.-hez érkezett, ahol alkoholmentes sörrel várták a versenyzőket.


Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Coop weboldal

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza