Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Megrepedt az új autópálya Romániában

MTI, 2012. szeptember 07. - péntek 13:01
Címkék: Románia, autópálya
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Alig néhány hónap alatt repedések keletkeztek a Temesvár és Arad közötti 32 kilométer hosszú autópályán.


A Temesvár és Arad közötti 32 kilométer hosszú autópályát tavaly december óta használhatják az autósok, miután Emil Boc akkori miniszterelnök és Anca Boagiu közlekedési miniszter végighajtott rajta.

Emil Boc kormánya komoly eredményének tekintette a 32 kilométeres korszerű utat, hiszen kabinetje összesen 122 kilométer autópálya megépítésével büszkélkedhetett, ami valóban jelentős, tekintettel arra, hogy Romániában mindössze 350 kilométer autópálya van.

http://maszol.ro/A nyáron keletkeztek repedések a vadonatúj aszfaltburkolaton, amit az építő azzal magyaráz, hogy a pálya még nem volt befejezve, az út menti vízelvezető csatornák hiánya miatt pedig a víz befolyt az út alá, ami kikezdte az útburkolatot - adta hírül a Realitatea hírtelevízió.

Tény, hogy tavaly decembertől az építtető még folytatta a munkálatokat, amelyek azonban már nem közvetlenül az úttesthez kapcsolódtak, ezért gondolták úgy a hatóságok, hogy átadhatják a forgalomnak az autópályát. Most az építtetőnek szeptember végéig kell kijavítania a hibákat, és addig kell átadnia - most már végleg - az autópályát.

A munkálatok miatt három ponton is sebességkorlátozás rendeltek el, és 60 kilométer/órás sebességgel lehet csak haladni az autópályán.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Valeria Marco, 2018. november 14.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt az én dolgom összeomlott, nem reméltem, hogy újból ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Gyulai Csaba Zsolt, 2018. november 14.

Mindenkit üdvözlök!

Ma kaptam ezt a gyöngyszemet, a telefonszámot nehogy felhív...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

HELEN BENJAMIN, 2018. november 12.

IMMACULATE LOAN PROVIDERS LIMITED

A pénzügyi probléma megoldása 24 órán belül....

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés