Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Illegális hulladékbehozatalt akadályoztak meg a hatóságok

MTI, 2012. szeptember 07. - péntek 16:21
Címkék: hulladék, NAV
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A komáromi határátkelőhelynél 6,5 tonna veszélyes hulladéknak minősülő használt akkumulátort, Rajkán pedig 4,5 tonna lejárt szavatosságú csomagolt kávét találtak csütörtökön a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai - tudatta a vidékfejlesztési tárca pénteken az MTI-vel.


Az akcióban, amelyet az illegális hulladékbehozatal felderítésére indítottak, a tárca közleménye szerint az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség, az Észak-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a rendőrség, a katasztrófavédelmi hatóság, valamint az élelmiszerlánc-biztonsági hatóság vett részt.

Az akkumulátorhulladék lefoglalásáról és elhelyezéséről a főfelügyelőség helyszínre érkező munkatársai gondoskodtak. Az ügyben bírság kiszabására közigazgatási eljárás, valamint büntetőeljárás is indul. A kávészállítmányt szintén lefoglalták, ezzel a hatóságok megakadályozták annak esetleges forgalomba hozatalát, továbbá bírságolási eljárás is indul - közölte a minisztérium.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Ivett, 2019. június 23.

https://www.kerekparcity.hu/elektromos-pedelec-kerekpar...

Városi kerékpározás, kerékpárkülsők

Mária Ádám, 2019. június 21.

A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés