Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Illegális hulladékbehozatalt akadályoztak meg a hatóságok

MTI, 2012. szeptember 07. - péntek 16:21
Címkék: hulladék, NAV
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A komáromi határátkelőhelynél 6,5 tonna veszélyes hulladéknak minősülő használt akkumulátort, Rajkán pedig 4,5 tonna lejárt szavatosságú csomagolt kávét találtak csütörtökön a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai - tudatta a vidékfejlesztési tárca pénteken az MTI-vel.


Az akcióban, amelyet az illegális hulladékbehozatal felderítésére indítottak, a tárca közleménye szerint az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség, az Észak-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a rendőrség, a katasztrófavédelmi hatóság, valamint az élelmiszerlánc-biztonsági hatóság vett részt.

Az akkumulátorhulladék lefoglalásáról és elhelyezéséről a főfelügyelőség helyszínre érkező munkatársai gondoskodtak. Az ügyben bírság kiszabására közigazgatási eljárás, valamint büntetőeljárás is indul. A kávészállítmányt szintén lefoglalták, ezzel a hatóságok megakadályozták annak esetleges forgalomba hozatalát, továbbá bírságolási eljárás is indul - közölte a minisztérium.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza