Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

BKK: népszerűek a budapesti a hajójáratok

MTI, 2012. szeptember 04. - kedd 11:41
Címkék: BKK, hajó
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint népszerűek a dunai hajójáratok; az első két hónapban több jegy fogyott, mint amennyivel az egész félévre számoltak.


A társaság hétfői közleménye sikertörténetnek nevezte az újraszervezett dunai hajóközlekedést, jelezve, hogy a július 1-jei indulás óta töretlen az érdeklődés a járatok iránt. A helyszínen váltott vonaljegyekből júliusban 38.277, míg augusztusban 36.247 fogyott, vagyis már az első két hónap alatt bőven teljesültek a féléves várakozások, ugyanis a BKK eredetileg hat hónapra számolt 63 ezer jeggyel.

A tájékoztatás szerint a fővárosi önkormányzat és a BKK az adatok tükrében átfogóan megvizsgálja a szolgáltatás továbbfejlesztésének hosszú távú lehetőségeit.

A közlemény felidézte, hogy hétköznap összesen 7 hajó teljesít szolgálatot két viszonylaton, a D11-es (Újpest, Árpád út - Kopaszi-gát) és a D12-es (Rómaifürdő - Kopaszi-gát) vonalon, hétvégenként pedig 5 hajó van forgalomban a Rómaifürdő és a Kopaszi-gát között közlekedő D13 járaton. A menetrendeket a kezdeti tapasztalatok alapján július közepén módosították, napközben sűrűbben és hosszabb üzemidővel közlekednek a járatok, délen pedig mindhárom viszonylat a Kopaszi gáttól indul. A kezdeti időszakban jellemző késések már megszűntek, a hajók ma már a meghirdetett menetrendnek megfelelően szállítják az utasokat - tudatta a BKK.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Marcsi, 2019. november 19.

Anastasia Gregorin • rogintasia055@gmail.com

Nem járt sikerrel nálam. Köszönöm...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Marcsi, 2019. november 19.

Anastasia Gregorin • rogintasia055@gmail.com

Nem járt sikerrel nálam. Köszönöm...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Mr. Dékány Endre, 2019. november 18.

Hé, hitelkeresők, szükség van-e sürgősségi hitelre vállalkozás indításához, adóssághit...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés