Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hamis rendszám, autós üldözés, csempészcigaretta

MTI, 2012. augusztus 30. - csütörtök 11:01
Címkék: cigaretta, csempész, NAV
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Ezer karton adójegy nélküli cigaretta került elő abból a személygépkocsiból, amelyet autós üldözés után tartóztattak fel az M1-es autópályán a rendőrök és a vámosok - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szóvivője az MTI-vel csütörtökön.


Suller György Attila tájékoztatása szerint a magyar rendszámú Audit az autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán akarták ellenőrizni, de a parkolóba való beálláskor gázt adott. A járőrök megkülönböztető jelzést használva követték a gépkocsit, miközben értesítették a rendőrséget.

NAV

Az Audi elhagyta az autópályát, majd az 1-es főúton Győr felé ment tovább. Amikor a rendőrök megpróbálták megállítani, hátramenetbe kapcsolt és egy földútra menekült, ahol megállt, vezetője pedig futva próbált menekülni, de a rendőrök elfogták.

A pénzügyőrök az autó hátsó ülésén letakarva ezer karton adójegy nélküli cigarettát találtak, amelyet lefoglaltak. Az átvizsgáláskor előkerült az autó eredeti cseh forgalmi rendszáma és forgalmi engedélye is, mivel az Audin lévő magyar rendszám hamis volt, műanyag lapra házilag ragasztott jelekből állt. Az elkövető egy cseh jogosítvánnyal igazolta magát, de elmondása szerint ukrán állampolgár.

A jármű vezetője ellen orvgazdaság megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Luis Roland, 2019. február 14.

A nevem Luis Roland, kedves feleségem és 3 gyerekem van. egy héttel ezelőtt kétségbeesetten sz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

cedric, 2019. február 14.

Helló barátaid, szükséged van egy gyors kölcsönre a számlák fizetésére vagy egy vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

cedric, 2019. február 14.

Helló barátaid, szükséged van egy gyors kölcsönre a számlák fizetésére vagy egy vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés