Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Összefog a rendőrség és az Émász

MTI, 2012. augusztus 23. - csütörtök 13:01
Címkék: áram, tolvaj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Kábel-, vezeték- és transzformátortolvajok, rongálók ellen fogott össze az áramszolgáltató Émász Nyrt. és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, az együttműködési megállapodást csütörtökön írták alá Miskolcon.


Hans-Günter Hogg, az Émász Nyrt. igazgatóságának tagja az aláírást megelőző sajtótájékoztatón kiemelte: az áramszolgáltató társaságnak évente több száz millió forintos kárt okoznak a tolvajok, a rongálók, akik az okozott kár mellett az üzembiztonságot is veszélyeztetik.

Vereckei Csaba, Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőrfőkapitánya arról szólt, hogy a bűnözők egyre agyafúrtabb módszereket vetnek be, hogy színesfémhez, transzformátor-alkatrészekhez, -olajhoz jussanak, vagy hogy lophassák az áramot. A rendőrség és az áramszolgáltató szoros együttműködése ezek megakadályozására fókuszál - tette hozzá.

Hans-Günter Hogg elmondta: az elmúlt évhez képest az idén - nemcsak Magyarországon, hanem Európa több más országában is - megszaporodtak a károkozások -, a leginkább a transzformátorokban lévő olajat lopják, illetve a trafókat teszik tönkre, azok részeit értékesítik a tolvajok, de jelentős kárt okoznak azok is, akik színesfémek, acélvezetékek, lemezek lopására szakosodtak, vagy az áramot lopják.

Az idei év első felében az Émász szolgáltatási területén 53 olyan bűncselekmény történt, amely a társaságnak jelentős kárt okozott.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Kámán Roland, 2018. január 20.

Tisztelt Hölygyem /uram!Engemet is zaklat folyamatosan ez az Eos Kft!Most már bíróságra adta sz...

Behajtó cégek és a család

servillo, 2018. január 19.


Hitel ajánlat arány 2. 3% - a nagyon sürgős

Helló Hölgyem/Uram szüksé...

Telefonok a szervizben

James Roland, 2018. január 18.

James Roland vagyok. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. A rossz hite...

Gyógyulni alternatívan

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés