Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Akcióznak a közművek

MTI, 2012. augusztus 21. - kedd 09:01
Címkék: közmű, szolgáltató, akció
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Egyre nagyobb a közművek kintlévősége, ezért az energiaszolgáltatók különféle akciókkal ösztönzik ügyfeleiket a pontos fizetésre - írta a Népszava kedden.


A lakosság összesített áram-, földgáz- és távhőtartozása a Magyar Energia Hivatal májusi adatai szerint elérte a 143 milliárd forintot, aminek majdnem fele, 65 milliárd forint 90 napnál régebbi elmaradás. A lap szerint emiatt a legtöbb energiaszolgáltató üzletpolitikájának fontos elemévé vált, hogy a számlákat rendszeresen kiegyenlítő, pontos ügyfeleket valamilyen módon jutalmazza.

ingatlan.net

Az áram- és gázszolgáltatást is nyújtó E.ON például jutalomkártya programmal honorálja a határidőket betartó ügyfeleit, a kártyabirtokosok a cég partnereinél vásárolhatnak kedvezményekkel. A Fővárosi Gázművek (Főgáz) és a Tigáz is saját kedvezménykártyát vezetett be, a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. pedig nyereményjátékkal ösztönzi a határidőre fizetést.

A lap összeállítása szerint a Fővárosi Vízművek július óta 20 százalékot elenged a kútvíz- vagy medencevíz-vizsgálat díjából, az új vízmérők beszerelésénél pedig az év végéig ezer liter vizet ad kedvezményként, ha a mérőállást időben bejelenti az ügyfél, és legalább 2 köbmétert elfogyasztott.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

balek, 2012. augusztus 21. - kedd 13:57

Sajnos ez így igaz valóság! Az ismerősöm is panaszkodott,mert nem tudta átvenni a részletezési kérelmére a választ,mert ahol lakik nincs posta.Kitolásból is ajánlottan küldték,pedig megbeszélték az egyik postaládába küldjék.Miért is ne!Ezzel is az igazukat feszegetik,hogy esélye sem legyen az ügyfélnek.Szemétkednek az ügyfélszolgálaton is.Szinte leugatják a panaszost!Most sír mert bíztos ki akarják kötni,mert már kiadták alválalkozónak.Az meg ilyenekből él és kiköti.Neki ez az üzlet!Szemét banda az egész! Összejátszanak.

Matus László, 2012. augusztus 21. - kedd 11:50

Higgyék el kedves szolgáltatók,hogy az emberek nagyon nagy része a legnagyobb örömmel fizetne a megadott határidőre, csakhogy nincs pénze!!Az okok különbözőek lehetnek: munkanélküli lett, éhbérért dolgozik,átverte az állam és a bankok nagy szövetsége és a triplája a hitele,STB.Persze ez Önöket nem érdekli, csak az a lényeg,hogy dőljön a lé.

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza