Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Forgalomkorlátozások lesznek Budapesten

MTI, 2012. augusztus 17. - péntek 15:01
Címkék: Augusztus 20, Budapest
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Jelentős forgalomkorlátozások lesznek az augusztus 20-i ünnep idején a Szent Jobb-körmenet, a vízi és a légiparádé, valamint a tűzijáték miatt a fővárosban; utakat zárnak le és több helyen megállási tilalom lép életbe - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.


A Bem rakpart - Lánchíd utca - Clark Ádám tér térségében zajló programsorozat miatt vasárnap déltől kedd hajnalig le lesz zárva a Lánchíd és az alagút.

Vasárnaptól kedd reggel fél ötig nem lehet közlekedni a Bem József rakparton a Bem József tér és Jégverem utca között, a Lánchíd utcában, és vasárnap déltől a budai alsó rakpart Halász utcai felhajtóján. A Fő utcára ezen időszakban a Batthyány tér felől a Ponty utcáig csak célforgalomban lehet behajtani, a Clark Ádám térig terjedő szakaszt szintén lezárják, a Batthyány tér és a Csalogány utca között két irányban haladhat majd a forgalom.

Az V. kerületi Kossuth Lajos tér le lesz zárva a tisztavatás főpróbája miatt vasárnap este fél 6 és fél 8 között, majd a zászlófelvonás miatt hétfő reggel 6 órától 11 óráig.

A vízi és a légiparádé, majd a tűzijáték miatt hétfőn 9 órától kedd hajnalig megállási tilalomra és lezárásokra kell számítani a Szent Gellért rakparton, a Döbrentei téren, és a budai alsó rakparton az Üstökös utca és a Rákóczi híd között.

A tűzijáték idején, hétfőn 17 órától várhatóan éjfélig le lesz zárva a budai oldalon a Duna és a Petőfi híd - Irinyi József utca - Karinthy Frigyes út - Móricz Zsigmond körtér - Villányi út - BAH-csomópont - Alkotás utca - Krisztina körút - Vérmező út - Margit körút - Bem József utca - Tölgyfa utca - Margit híd által közrefogott terület. Pesten a Duna és a Margit híd - Szent István körút - Nyugati tér - Bajcsy-Zsilinszky út - Károly körút - Múzeum körút - Kálvin tér - Üllői út - Ferenc körút - Petőfi híd által közrefogott területen lesz lezárás, így lezárják a Lánchidat, az Erzsébet hidat és a Szabadság hidat is. A zónát határoló utakon lehet majd közlekedni, kivéve a Margit hidat, amely zárva lesz a tűzijáték idején, s a megnövekvő gyalogosforgalom miatt időszakosan a Petőfi hidat is lezárhatják.

Pesten a Szent Jobb-körmenet miatt a szentmise idején hétfőn 14 órától 20 óráig le lesznek zárva a Szent István-bazilika két oldalán lévő utcák, a Szent István tér, valamint a Hercegprímás utca József Attila utca és Arany János utca közötti szakasza. A körmenet útvonalát - az Október 6. utca, a Sas utca, a Hercegprímás utca, a Nádor utca és a József Attila utca egy-egy szakaszát - várhatóan 17:30-kor zárják le. Ezekben az utcákban megállási tilalom lesz érvényben vasárnap este 8 órától kedd hajnalig.

A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Széchenyi István téri parkolójában megállási korlátozás lesz érvényben hétfőn 8 órától kedd reggel fél 5-ig. A vízi és a légiparádé miatt további megállási tilalmak és lezárások várhatóak a Széchenyi felső rakparton, a pesti alsó rakparton a Margit híd és a Közraktár utca között, a Március 15. téren és a Belgrád rakparton.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Luis Roland, 2018. december 12.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés