Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Lovas járőrök vigyázzák a törökbálinti erdőket

MTI, 2012. augusztus 14. - kedd 11:01
Címkék: falopás, lovas járőr, Törökbálint, erdő
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Lovas járőrök segítségével igyekeznek megfékezni a jövőben a Törökbálint környéki erdőkben tapasztalt visszásságokat - erősítette meg a város honlapján olvasható információt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfő este az MTI-nek.


Kovács Viktória közlése szerint a helyiek, illetve a törökbálinti rendőrőrs megbízott vezetőjének kérésére az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) két lovas járőrt biztosít, akik heti, kétheti rendszerességgel járják majd a város környéki erdőket.

mti

A torokbalint.hu egyebek mellett azt írta: a lovas ellenőrzésre azért van szükség, mert egyre több az illegális szemétlerakókról, szabálytalan tűzrakóhelyekről, esténként nagy robajjal terepmotorozókról szóló bejelentés, ősztől pedig rendre megjelennek az engedély nélkül "dolgozó" favágók és a fatolvajok is. Ezeket az eseteket (már csak a terepviszonyok miatt is) gyalogos vagy autós járőrözéssel lehetetlen megelőzni, felderíteni.

Az ORFK két járőrét a törökbálinti városőrség, valamint az önkormányzat egy-egy gyakorlott, kiváló helyismerettel rendelkező lovasa kíséri, figyelmüket főként a Nagyerdőre, az Anna-hegyre, a Tétényi-fennsíkra, valamint a Petőfi- és a Virág tanyára összpontosítják majd - olvasható a város honlapján.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza