Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szurkolói villamos Budapesten

MTI, 2012. július 26. - csütörtök 15:31
Címkék: olimpia, London, BKV, villamos
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Szurkolói villamost indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és egy sportmarketing iroda a fővárosban, a szerelvényen kivetítőkön lehet majd nézni az olimpiai közvetítést.


mtiA TW6000-es (hannoveri) villamost nemzeti színű festéssel, Hajrá, magyarok! felirattal és négy sportág (úszás, vízilabda, lovaglás, cselgáncs) egy-egy jellemző mozzanatából álló képpel díszítették fel. A járat az 1-es és az 1A, a 3-as és a 61-es vonalán jár az olimpia ideje alatt.

Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója a villamost bemutató csütörtöki sajtótájékoztatón azt mondta: mivel a város legnagyobb felülethordozója a BKV a járművekkel és állomásokkal, feladatuknak tekintik, hogy ezt kihasználva a fontos ügyhöz csatlakozzanak. Hozzátette: a a magyar olimpia csapat szurkolói villamosával azoknak is kedvet szeretnének csinálni a szurkoláshoz, akik egyébként nem néznék a versenyeket.

A TW6000-es pénteken az 1-es villamos vonalán kezdi szolgálatát, a pontos menetrend a BKV és a BKK honlapjáról (http://www.bkk.hu/2012/07/szurkoljon-villamoson-a-magyar-csapatnak/) és a BKK Facebook-oldaláról is letölthető.

mti

Fábián László olimpiai bajnok, a projekt szakmai vezetője a sajtótájékoztatón azt hangsúlyozta, hogy azért találták ki a szurkolói villamost, mert egy nem hétköznapi "szurkolói klubot" szerettek volna létrehozni és közelebb akarták hozni az emberekhez az olimpiát.

Jelezte, hogy a remények szerint az olimpia után néhány napig még közlekedik a villamos és több olimpikont is szállíthat.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza