Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szurkolói villamos Budapesten

MTI, 2012. július 26. - csütörtök 15:31
Címkék: olimpia, London, BKV, villamos
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Szurkolói villamost indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és egy sportmarketing iroda a fővárosban, a szerelvényen kivetítőkön lehet majd nézni az olimpiai közvetítést.


mtiA TW6000-es (hannoveri) villamost nemzeti színű festéssel, Hajrá, magyarok! felirattal és négy sportág (úszás, vízilabda, lovaglás, cselgáncs) egy-egy jellemző mozzanatából álló képpel díszítették fel. A járat az 1-es és az 1A, a 3-as és a 61-es vonalán jár az olimpia ideje alatt.

Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója a villamost bemutató csütörtöki sajtótájékoztatón azt mondta: mivel a város legnagyobb felülethordozója a BKV a járművekkel és állomásokkal, feladatuknak tekintik, hogy ezt kihasználva a fontos ügyhöz csatlakozzanak. Hozzátette: a a magyar olimpia csapat szurkolói villamosával azoknak is kedvet szeretnének csinálni a szurkoláshoz, akik egyébként nem néznék a versenyeket.

A TW6000-es pénteken az 1-es villamos vonalán kezdi szolgálatát, a pontos menetrend a BKV és a BKK honlapjáról (http://www.bkk.hu/2012/07/szurkoljon-villamoson-a-magyar-csapatnak/) és a BKK Facebook-oldaláról is letölthető.

mti

Fábián László olimpiai bajnok, a projekt szakmai vezetője a sajtótájékoztatón azt hangsúlyozta, hogy azért találták ki a szurkolói villamost, mert egy nem hétköznapi "szurkolói klubot" szerettek volna létrehozni és közelebb akarták hozni az emberekhez az olimpiát.

Jelezte, hogy a remények szerint az olimpia után néhány napig még közlekedik a villamos és több olimpikont is szállíthat.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza