Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Követeléskezelő csöngethet veszprémi családoknál

MTI, 2012. július 23. - hétfő 15:21
Címkék: Veszoprém, követeléskezelés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Követeléskezelő céget bízott meg a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató (VKSZ) Zrt. a kintlévőségei behajtásával; az ügyfeleknek az utolsó felszólítás átvétele után öt napjuk van a 30 napon túli adósságuk rendezésére - közölte az önkormányzat tulajdonában lévő cég vezérigazgatója hétfőn az MTI-vel.


Göttlinger László elmondta: nagy mértékben növekedtek a VKSZ kintlévőségei, ezek összege mára már meghaladta a 400 millió forintot. A kintlévőségek nagy része az elmaradt távhő-szolgáltatási díjakból adódott össze, de sokan tartoznak hulladékszállítási díjjal is.

Hozzátette, azok az ügyfelek számíthatnak a követeléskezelő cég munkatársainak megjelenésére, akik tartósan, a Zrt. többszöri felszólításának ellenére nem rendezik elmaradásukat. Minden esetben a 30 napon túli, lejárt tartozások kerülnek át a cég kezelésébe; az utolsó felszólítást a követeléskezelő társaság viszi ki személyes átvételre. Ezt követően öt nap áll az adós rendelkezésére, hogy felkeresse a cég valamely ügyfélszolgálatát, ahol lehetőség van a tartozás rendezésére, de akinek ez gondot okoz, hat havi részletfizetést is kérhet - közölte Göttlinger László.

Hangsúlyozta: ha a hátralékos ügyfelek nem rendezik öt napon belül tartozásukat, nemcsak a tőketartozást, a kamatot és az eljárási költséget kell megfizetniük, hanem a követeléskezelő társaság felmerülő költségeit is.

A vezérigazgató közlése szerint a VKSZ Zrt. partnere a családsegítő központ adósságkezelő kezdeményezésének, így a jelentős közüzemi tartozást felhalmozó ügyfelek közül azok, akik vállalják, hogy részt vesznek a kétéves programban, melynek keretében a családsegítő szolgálat munkatársa segít rendbe tenni a családi költségvetést, akár hosszabb idejű - maximum egyéves - részletfizetésre

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza