Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Csíkszentkirályon népszerűsítik a székelyföldi ásványvizeket

MTI, 2012. július 20. - péntek 09:01
Címkék: ásványvíz, borvíz, Székelyföld
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Tizennyolc, ásványvízforrásokkal rendelkező székelyföldi település nevezett be a csíkszentkirályi Borsáros fürdőnél szombaton tartandó, a helyi forrásokat népszerűsítő Aquarius fesztiválra.


Amint a Kovászna megyei tanács sajtóirodája által az MTI-nek eljuttatott közleményből kiderül, a hatodik alkalommal megszervezett Aquarius fesztiválon a benevezett települések "borvizeinek" kóstolása és a már hagyományos palacsintasütő-verseny mellett színes kulturális program is várja az vendégeket.

erdelyma.ro

A résztvevők fúvószenekarok műsorát hallgathatják, néptánccsoportok előadásait nézhetik, ugyanakkor fürödhetnek is a Borsáros fürdő borvízzel telt medencéjében. A szervezők a gyermekek számára a korosztályuknak megfelelő programokkal készülnek.

Az Aquariust a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület és Hargita Megye Tanácsa közösen szervezi. Mint az Agerpres hírügynökség felidézte, a vándorfesztivált először öt éve Mikóújfalun szervezték meg. Akkor tizenöt Kovászna megyei településről szállítottak a helyszínre harminc hordó ásványvizet. A fesztivált 2010-ben terjesztették ki az ásványvizeiről úgyszintén híres Hargita megyére is.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Bishop Berry Smith, 2018. december 13.

A nevem Mary Adam, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, így annyi adósságot hagyot...

Telefonok a szervizben

Luis Roland, 2018. december 12.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés