Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Először fogyott több e-regény, mint keménykötésű

MTI, 2012. július 19. - csütörtök 11:41
Címkék: e-book,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Először szárnyalta túl a felnőtt regények e-formátumos forgalma a keménykötésű változatokét az amerikai piacon - ismertette egy szerdán közzétett felmérés.


Az e-könyvek népszerűsége 2011-ben több mint a kétszeresére nőtt. Nettó eladásuk 2011-ben már a könyvpiac összforgalmának 15 százalékát tette ki, miközben 2010-ben még csak hat százalékot - közölte jelentésében az Amerikai Kiadók Szövetsége és a könyviparral kapcsolatos tanulmányokat végző munkacsoport közel kétezer kiadótól beérkezett adatok összegzése nyomán.

AFP

Az amerikai könyvpiac tavaly az előző évihez képest 2,5 százalékos visszaesést könyvelt el: az összbevétel 27,2 milliárd dollár (6,3 billió forint) volt. Az e-könyveladások azonban tovább erősödtek, és elérték a kétmilliárd dolláros forgalmat.

A jelentés ugyanakkor rámutatott, hogy a kiadók bevételének zöme még mindig a nyomtatott könyvekből származik. A felnőtteknek szóló regények terén azonban tavaly megtörtént az áttörés: először adtak el többet belőlük digitális változatban, mint keménykötésben. Ebben a kategóriában 2010-ben a kiadók nettó eladásainak 13 százalékát tették ki az e-könyvek, 2011-ben ez az arány már elérte a 30 százalékot.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 28.

Üzleti kölcsönt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autó kölcsön, diákhitel, konszolidá...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kumah james, 2020. május 27.

A törvényes hitelszerzés mindig is hatalmas probléma volt olyan sok ügyfél számára, akinek p...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza