Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

London 2012 - Tilos a nagy kalap és a vuvuzela is

MTI, 2012. július 13. - péntek 13:41
Címkék: London, olimpia, tiltás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Tilos bevinni a londoni olimpia versenyeire a közönségnek nagy kalapot - egyebek közt ez a megkötés keltett csodálkozást többekben a londoni olimpia szervezőinek tilalmi tárgylistáját olvasva.


A szokásosan tilos dolgokon - például fegyverek, kábítószerek - természetesen senki sem akadt fenn, de azon, hogy a nagy méretű esernyők sem kívánatos tárgyak, jó páran csodálkoztak - különösen, hogy esőből tengernyit kap mostanság a szigetország.

-

Az esernyők méretmaximálásának oka: eltakarhatják más érdeklődők szeme elől a viadalokat. Ugyanezen megfontolásból kerültek fel a nagy kalapok is a tilalmi listára.

A szemek szabadsága mellett a fülek oltalmára is gondoltak a szervezők, ezért megtiltották a vadászkürtök, légdudák, vuvuzelák, dobok, sípok bevitelét. A listán szerepel az is, hogy hatalmas mennyiségű ételt sem vihetnek be magukkal a nézők.

Bár a lajstrom már március óta olvasható, az olimpia eseményei iránt helyszíni nézőként is érdeklődők csak most kezdtek rácsodálkozni a regulákra.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza