Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Lezárták a BKV-hajó Haller utcai állomását

MTI, 2012. július 12. - csütörtök 10:21
Címkék: BKV, hajó
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Bár hamar népszerűvé vált a BKV nyári hajójárata az utazók körében, úgy tűnik, a Haller utcai megállót feleslegesen építették meg, mivel a BKV - hivatalosan az alacsony vízállás miatt - bezárta az állomást - számol be róla a Népszava.


A lap csütörtöki száma ismerteti: a Duna alacsony vízállására hivatkozva a BKV hajójáratai a közlekedési társaság honlapja szerint bizonytalan ideig nem érintik a Haller utcai megállót. A BKV szerint balesetveszélyessé vált a kikötőhíd meredeksége, így a hajókat a partról az utasok csak nehezen tudják megközelíteni. Amennyiben hétvégéig nem nő a vízszint, a munkaszüneti napokon közlekedő D-13-as járatok sem kötnek ki a Haller utcánál.

A BKV-közlemény érdekessége, hogy a bejelentést megelőzően nem a Duna miatt tűnt használhatatlannak a megálló: az index.hu múlt pénteken hívta fel rá a figyelmet, hogy a Haller utcai állomásról nem lehet más tömegközlekedési eszközre átszállni. A megálló mellett futnak ugyan a csepeli HÉV sínei, azonban a vonatok a bal és jobb oldali irányban, mintegy 600-900 méterre lévő, csak gyalogosan megközelíthető állomásokon állnak meg. A sínpárokat kerítés zárja el, az aluljáró pedig egy hosszú ideje szünetelő építkezés miatt van lezárva. A Haller utcához igyekvő utasok tehát eddig vagy átvergődtek az itt-ott megbontott kerítéseken és a balesetveszélyes síneken, vagy elsétáltak a Boráros téri vagy a Rákóczi téri közlekedési csomópontig - írja a lap.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

chris, 2019. április 25.

Ha szükség van egy sürg?s kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a ...

Telefonok a szervizben

Ratman, 2019. április 24.

finance.micro1@gmail.com <-
Az egyik (ha nem a) legrosszabb scammer. Szűkszavú, nincs humor...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Keller Williams, 2019. április 19.

Jó nap uram / asszonyom:

A hiteles kölcsön megszerzése mindig nagy probléma volt...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés