Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Lezárták a BKV-hajó Haller utcai állomását

MTI, 2012. július 12. - csütörtök 10:21
Címkék: BKV, hajó
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Bár hamar népszerűvé vált a BKV nyári hajójárata az utazók körében, úgy tűnik, a Haller utcai megállót feleslegesen építették meg, mivel a BKV - hivatalosan az alacsony vízállás miatt - bezárta az állomást - számol be róla a Népszava.


A lap csütörtöki száma ismerteti: a Duna alacsony vízállására hivatkozva a BKV hajójáratai a közlekedési társaság honlapja szerint bizonytalan ideig nem érintik a Haller utcai megállót. A BKV szerint balesetveszélyessé vált a kikötőhíd meredeksége, így a hajókat a partról az utasok csak nehezen tudják megközelíteni. Amennyiben hétvégéig nem nő a vízszint, a munkaszüneti napokon közlekedő D-13-as járatok sem kötnek ki a Haller utcánál.

A BKV-közlemény érdekessége, hogy a bejelentést megelőzően nem a Duna miatt tűnt használhatatlannak a megálló: az index.hu múlt pénteken hívta fel rá a figyelmet, hogy a Haller utcai állomásról nem lehet más tömegközlekedési eszközre átszállni. A megálló mellett futnak ugyan a csepeli HÉV sínei, azonban a vonatok a bal és jobb oldali irányban, mintegy 600-900 méterre lévő, csak gyalogosan megközelíthető állomásokon állnak meg. A sínpárokat kerítés zárja el, az aluljáró pedig egy hosszú ideje szünetelő építkezés miatt van lezárva. A Haller utcához igyekvő utasok tehát eddig vagy átvergődtek az itt-ott megbontott kerítéseken és a balesetveszélyes síneken, vagy elsétáltak a Boráros téri vagy a Rákóczi téri közlekedési csomópontig - írja a lap.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Sanchez, 2020. június 06.

Ha sürgõs hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 doll...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza