Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Városnéző kisvonat Kaposváron

MTI, 2012. június 28. - csütörtök 10:01
Címkék: Kaposvár, városnézés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Városnéző kisvonat közlekedik szerdától Kaposváron, amivel kényelmesebben jutnak el a kaposváriak és a turisták a városhoz közeli Deseda-tóhoz, Rippl-Rónai József festőművész egykori lakóhelyéhez, a Róma-villához, az uszodához, illetve a Virágfürdőbe. A gumikerekes kisvonat szerdai első útján egy óvodáscsoportot vitt végig a három útvonal egyikén.


kapos.huSzita Károly, Kaposvár polgármestere az indulás előtt tartott sajtótájékoztatón elmondta: sok kaposvári kérte az önkormányzattól, hogy teremtsék meg annak a lehetőségét, hogy kisvonattal tudjanak kimenni a Desedára. "Örömmel jelentem be, hogy a kisvonat ma szolgálatba állt" - mondta a városvezető, hozzátéve: a Sefag Erdészeti és Faipari társaságnak köszönhetően nemcsak a Desedára, hanem város nevezetességeihez, turisztikai látványosságaihoz és a fürdőhöz is közlekednek járatok.

Barkóczi István, az önkormányzat tervét támogató, és ahhoz csatlakozó Sefag Zrt. vezérigazgatója reményét fejezte ki, hogy a turisták mellett sok kaposvári is igénybe veszi majd a szolgáltatást. Mint mondta, szeretnék a környékbeli természeti szépségeket, a parkerdőket is bemutatni.

A város főteréről menetrend szerint induló, hétfő és kedd kivételével naponta három útvonalon - belvárosi körút, Deseda-tó, Virágfürdő - közlekedő kisvonaton egy felnőtt jegy ára 600 forint, a gyerekjegy 300 forint, a hat évnél fiatalabbak ingyen utazhatnak. A Kaposvár Kártyával rendelkezők a jegyek árából 40 százalékos engedményt kapnak.

Részletes menetrend, további képek és videó az első városnézőkről a kapos.hu-n.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza