Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fizetős lett a parkolás Tatabányán

MTI, 2012. június 26. - kedd 09:01
Címkék: parkolás, Tatabánya
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Július elsejétől Tatabánya központjában fizetni kell a parkolásért, két zónában óránként 120, illetve 160 forintot, de a Tatabánya-kártya csaknem ötezer regisztrált felhasználója továbbra is ingyen parkolhat - közölte Berkovics Gergely aljegyző az MTI-vel.


A fizetőparkolás az összes városi parkoló tíz százalékát érinti, 8 és 16 óra között. A két zónában összesen 1.750 parkolóhely lesz, amelyeket hat parkolóőr ellenőriz majd, őket új munkaerőként veszi fel a polgármesteri hivatal.

A várakozás díját perc alapon mobiltelefonon, SMS-sel és internetes alkalmazással is ki lehet fizetni, bankkártyához kapcsolva. Parkolni lehet még előreváltott szelvénnyel és bérlettel is, a 30 napos bérlet ára 7.000 forint.

tatabanyakartya.hu

Szutter Levente, a Tatabányapont Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, az általuk kibocsátott, 2.950 forintba kerülő Tatabánya-kártyához a helyi lakosok egy jármű rendszámát hozzárendelhetik, és a kártyához regisztrált gépjárművel egy évig mindenhol ingyen parkolhatnak.

A Tatabánya-kártyát eddig mintegy ötezren váltották ki, a kártya különböző kedvezmények igénybevételére jogosít a város 140 elfogadóhelyén.

A tatabanya.hu portálon olvasható előterjesztés szerint a fizetőparkolás bevezetésétől évente 38 millió forintos bevételre számítanak, ez hosszú távon fedezné a rendszer kialakításához szükséges személyi és dologi kiadásokat.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Súlyadó-guminyom adó, hatkerekű büntető adó.. , 2012. augusztus 03. - péntek 08:52

Lassan jön a köbméter adó, mint az impotens németeknél ha reklámtáblád kilóg a közetületre annak a térfogata után kell adót fizetni :D Vagy lehet magyarban is van ? A másik a házak tetejét egyes városokban a felét hozzá számolják a telek alapterületéhez. ezt nem akartam elhinni egyik német ismerősöm mondja már ez elmeháborodott szint. Jah az esőt pedig naná hogy fizeted mert ráesik a tetőtre majd onnan lefolyik és a közterületen bizonyos mennyisége a csatornába folyik :D Tatabánya parkolás már egy út nem éri meg ! A parkolási díjból máshol veszel egy félszatyor kaját. A másik , nem lenne azzal gond ha parkolót fizetsz , csak ha már kifzetted az sem kizárt hogy ettől függetlnelül lefényképezik a kocsid , rendszám már náluk , vagy manipulálják akár fél évvel később a képeket mint azt előszeretettel megtette a Centrum Parkoló mocskos szemét kft-s banda is, egyik haverommal, asztal döntögetéssel kelett fenyegtőzni hogy szüntessék meg a hamis állítást , követelést. Mi a biztosíték hogy nem kevernek mások bajba ezzel a mocsok pénzlehúzással? Szerencsére régen voltam Tatabányán de nemis kivánok többet még a közelébe sem.Amúgy is egy rendetlen koszos hely.A székesfehérvári parkoló luzer kft pedig olyan papírokra nyomja a jegyet hogy pár óra fény hátás után már halványabb jóval egy-két nap és már nem is olvasható a szelvény .Hogyan őrizzem meg ha nem tudom már később használni ?(esetleg bizonyítékként ) Lehet velem van a baj , le kellene fagyasztanom vagy a mélyhűtőben sötétben tárolni ezeket a szelvényeket .Annak a buznyáknak kellene pofájába tömni aki ebből igen dúsan éldegél . Budapest le van lakva , nincs lóvé, de Centrum parkoló KFT- zsíros vezetőinek van több milliárdos luxusautója ?Ez engen nem zavar csak lenne korrekt a parkolás megfeleő ár és korrekt készséges szolgálat.MAKULÁTLAN HIBÁTLAN TÖKÉLETES RENDSZER! Fos gépek , nyelőautomaták .Nem paraszt undorító kötsög iriny parkoló őr.

Béla, 2012. augusztus 02. - csütörtök 13:48

Ha Tatabányán járok bevásárlás céljából, rendszerint nem szoktam kihagyni a belvárost. Most kihagytam a parkolási díj miatt. Tesco, Obi, Lidl, Sztráda és szevasz Tbánya! Pedig az Euronics és az Alexandra el szokta rabolni legalább egy órámat Hamarabb végeztem. Tudjátok, hogy egyes internetes boltok ingyen szállítják ki a megrendelt árut a Pick-Pack pontokba? A Tatabányaiak csak parkoljanak ahol akarnak, én meg itthonról rendelek.

sortol, 2012. július 09. - hétfő 10:06

Nem volt szó semmiféle parkolási díjról,se semmiféle + adóról,a választáson. az a gond,ha bevezették,márt csak emelni fogják az összeget. remélem én,és még sokan vagyunk így. Nagyon pofára fognak esni a f.i.d.e.sz. politikusai,mikor a kutya se fog rájuk szavazni.És megérdemlik,mert csúnyán átverték a népet.

Matus László, 2012. június 28. - csütörtök 19:39

Pénzlopás a semmiért! Ja, és ne tessék azzal takarózni,hogy a lakosok választották meg a városvezetőket, mert nem hiszem,hogy bármelyik lakos erre adott felhatalmazást. Tiszta orbánia!

:D, 2012. június 28. - csütörtök 19:08

Mi a Tatabánya Kártya? Városkártyák Nyugat-Európában és Hazánkban már évek óta szolgálják a polgárok kényelmét. A Tatabánya Kártya egy sajátos kedvezménykártya, melynek segítségével ( Oberwartban ingyen parkolhatsz beugrasz a kedvenc boltba vagy a hivatalba . Parkscheibe-t beállítod 2 óra múlva menj vissza újabb kettő órára állítsd át. ANKUNFTZEIT ) - kedvezményes belépőjegyet válthat városunk több intézményében <<<< HÚ DE JÓ! - kedvezményesen vásárolhat, vagy vehet igénybe szolgáltatásokat a kártya elfogadóhelyi partnereinél.... >>>> Én inkább úgy fogalmaznék, "Tatabánya Szívás.." Egyre több város talál ki újabb szivatást az autósoknak DANKE :), Hát nem megyünk Tatabányára sem többet.

Kommentek

Sanchez, 2020. június 06.

Ha sürgõs hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 doll...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza