Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Bicikli- és autótároló a gödöllői MÁV-állomáson

MTI, 2012. június 26. - kedd 13:31
Címkék: MÁV, autó, kerépkár, Gödöllő
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az elővárosi közlekedés fejlesztését, a vonaton történő utazás megkedveltetését és a gödöllői parkolási gondok enyhítését is célozza a MÁV Zrt. és Gödöllő városának közös beruházása, a 124 gépkocsi és 105 kerékpár tárolására alkalmas P+R, illetve B+R parkoló - hangsúlyozta a MÁV Zrt. vezérigazgató-helyettese és a város polgármestere a keddi ünnepélyes átadáson.


Pál László vezérigazgató-helyettes elmondta, hogy a MÁV szándékai szerint a hazai vasútállomások melletti hatalmas kihasználatlan területeken minél nagyobb számban alakítanának ki a gödöllőihez hasonló autó- és kerékpártárolókat, hogy aki akar és teheti, a versenyképesebb tömegközlekedésre "váltson".

Hangsúlyozta: az elővárosi közlekedés szempontjából az egyik legfontosabb településen, Gödöllőn elkészült, térfigyelő rendszerrel felszerelt, őrzött P+R, illetve B+R parkoló jó példa a MÁV törekvéseire, illetve a nemzeti vasúttársaság és a város összefogására is.

Gémesi György (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) polgármester kiemelte: a város vezetése igyekszik minél jobban megszerettetni a kerékpáros közlekedést a helyiek körében, ennek érdekében tervbe vették a Valkó felőli, a forgalmat jelentősen "megakasztó" vasúti átjáró felüljáróval történő kiváltását is.

Hozzátette, hogy a kisbuszok, személyautók és kerékpárok biztonságos tárolását szolgáló új parkoló már a második, a MÁV-val közös projekt, hiszen tavaly szintén közösen újították fel a szomszédos, patinás királyi várót.

A parkoló egy eddig kihasználatlan, 3770 négyzetméteres területen jött létre. Azon belül akadálymentesített, illetve speciális igények kielégítésére (például tandemkerékpár elhelyezésére) alkalmas beállókat is kialakítottak. Ez utóbbi férőhelyek a 243 négyzetméteres régi raktárépület átépítésével létrejött, fedett B+R parkolóban találhatók.

A 90 százalékban uniós forrásból finanszírozott beruházás 130 millióba került. A P+R parkoló kivitelezője a Magyar Aszfalt Kft., a kerékpártárolóé az AKL Mérnökiroda Kft.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. június 09.

Helló Kedves Beteg Hitel?

Szüksége van sürgős kölcsönre? Igen E-mail (dakany.e...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza