Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Vágányzár lesz több HÉV-vonalon

MTI, 2012. június 15. - péntek 10:01
Címkék: HÉV, BKK, BKV, vágányzár, felújítás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Felújítási és karbantartási munkák miatt részleges vágányzárra kell számítani júniusban és júliusban az 5-ös (szentendrei), a 6-os (ráckevei) és a 8-as (gödöllői) HÉV vonalán is - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.


A szentendrei HÉV vonalán szombattól, június 16-tól június 29-ig, július 2-től július 6-ig, valamint július 9-től július 15-ig kell vágányzárra számítani a Batthyány tér és a Szentlélek tér között. Ezekben az időszakokban a szerelvények a Szentlélek tér és Békásmegyer, illetve a Szentlélek tér és Szentendre között járnak. A Szentlélek tér és a Batthyány tér között a H5 jelzésű HÉV-pótló autóbuszokkal közlekedhetnek az utasok.

Ezen kívül június 30-án és július 1-jén, valamint július 7-én és 8-án ugyanezen a HÉV-vonalon a Batthyány tér és Békásmegyer között végeznek karbantartási munkákat. Ezen a két hétvégén csak Békásmegyer és Szentendre között szállítanak utasokat a szerelvények. Békásmegyer és a Batthyány tér között a H5 jelzésű HÉV-pótló autóbuszokkal lehet utazni, de az Árpád hídi metrómegállóhoz is indítanak pótlóbuszokat, H5A jelzéssel.

mti
Szentlélek tér - leánykori nevén Árpád híd - HÉV állomás

A 6-os (ráckevei) HÉV vonalán június 16. és július 1. között újítják fel az 510-es főutat Dunaharaszti-felső állomásnál keresztező HÉV-átjárót, valamint a Dunaharaszti és Szigetszentmiklós között lévő vasúti Duna-hidat. Emiatt a HÉV-szerelvények megosztva, két szakaszon közlekednek: a Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere, valamint Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl, illetve Ráckeve között. Az utasok a H6, illetve H6A jelzésű pótlóbuszokkal közlekedhetnek Soroksár, Hősök tere és Szigetszentmiklós között.

Szintén június 16-tól, szombattól végez felújításokat a BKK a 8-as (gödöllői) vonalon, június 22-ig, Gödöllő és Kerepes között. A szerelvények csak az Örs vezér tere és Kerepes állomás között járnak majd. Az érintett szakaszon közvetlen HÉV-pótló járat indul a 3-as főúton H8E jelzéssel, valamint ugyanezen állomások között H8 jelzéssel, ez utóbbi pótlóbusz Mogyoródra és Szilasligetre is betér.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2019. szeptember 22.


Kell kölcsönöznie? személyes hitelek? üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? mezőgazda...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

Elena, 2019. szeptember 22.

Kedves hitelkeresők!

Van bármilyen pénzügyi nehézsége? Saját vállalkozást sz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kovács Márton, 2019. szeptember 20.

betegojogi k.Debreceni nem csinált semmit...

Mit tehet a betegjogi képviselő?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés