Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Vágányzár lesz több HÉV-vonalon

MTI, 2012. június 15. - péntek 10:01
Címkék: HÉV, BKK, BKV, vágányzár, felújítás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Felújítási és karbantartási munkák miatt részleges vágányzárra kell számítani júniusban és júliusban az 5-ös (szentendrei), a 6-os (ráckevei) és a 8-as (gödöllői) HÉV vonalán is - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.


A szentendrei HÉV vonalán szombattól, június 16-tól június 29-ig, július 2-től július 6-ig, valamint július 9-től július 15-ig kell vágányzárra számítani a Batthyány tér és a Szentlélek tér között. Ezekben az időszakokban a szerelvények a Szentlélek tér és Békásmegyer, illetve a Szentlélek tér és Szentendre között járnak. A Szentlélek tér és a Batthyány tér között a H5 jelzésű HÉV-pótló autóbuszokkal közlekedhetnek az utasok.

Ezen kívül június 30-án és július 1-jén, valamint július 7-én és 8-án ugyanezen a HÉV-vonalon a Batthyány tér és Békásmegyer között végeznek karbantartási munkákat. Ezen a két hétvégén csak Békásmegyer és Szentendre között szállítanak utasokat a szerelvények. Békásmegyer és a Batthyány tér között a H5 jelzésű HÉV-pótló autóbuszokkal lehet utazni, de az Árpád hídi metrómegállóhoz is indítanak pótlóbuszokat, H5A jelzéssel.

mti
Szentlélek tér - leánykori nevén Árpád híd - HÉV állomás

A 6-os (ráckevei) HÉV vonalán június 16. és július 1. között újítják fel az 510-es főutat Dunaharaszti-felső állomásnál keresztező HÉV-átjárót, valamint a Dunaharaszti és Szigetszentmiklós között lévő vasúti Duna-hidat. Emiatt a HÉV-szerelvények megosztva, két szakaszon közlekednek: a Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere, valamint Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl, illetve Ráckeve között. Az utasok a H6, illetve H6A jelzésű pótlóbuszokkal közlekedhetnek Soroksár, Hősök tere és Szigetszentmiklós között.

Szintén június 16-tól, szombattól végez felújításokat a BKK a 8-as (gödöllői) vonalon, június 22-ig, Gödöllő és Kerepes között. A szerelvények csak az Örs vezér tere és Kerepes állomás között járnak majd. Az érintett szakaszon közvetlen HÉV-pótló járat indul a 3-as főúton H8E jelzéssel, valamint ugyanezen állomások között H8 jelzéssel, ez utóbbi pótlóbusz Mogyoródra és Szilasligetre is betér.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza