Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Úthengerrel napszemüvegek ellen

MTI, 2012. június 08. - péntek 16:21
Címkék: napszemüveg, UV,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Orvosok úthengerrel zúzzák be a rossz minőségű szemüvegeket azon a vasárnapi budapesti felvonuláson, amelyen a káros UV-sugárzás veszélyeire figyelmeztetnek.


A szervezők arra kérik a fővárosi lakosokat, hogy a rossz minőségű, nem ellenőrzött helyen vásárolt gyógy- és napszemüvegeiket vigyék el a rendezvényre és azt dobják az úthenger elé. A felvonulás vasárnap 12 órakor indul a Deák térről az Andrássy úton az Operaházig.

mti

A demonstráció szervezői ezzel az akcióval arra szeretnék az utazási szezon kezdete előtt felhívni a figyelmet, hogy az ultraviola-sugárzás különösen veszélyes lehet a strandon, a vízparton. Ennek oka, hogy a víz felszíne és a homok is visszaveri a napsugarakat, a visszatükröződő nap pedig megtöbbszörözi az UV-sugárzást.

Becslések szerint évente 15 millió ember veszíti el a szeme világát szürkehályog kialakulás miatt, melyet bizonyítottan az UV-sugárzás okoz. Kutatások szerint az emberek csupán 7 százaléka van tisztában azzal, hogy az UV-sugárzás a szemben is visszafordíthatatlan kárt okozhat.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Dobbs, 2018. május 23.

Vannak pénzügyi nehézségei? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Dobbs Finance and Mortgages Limit...

Telefonok a szervizben

Mehmet Hakan, 2018. május 22.

Kadri Zoltan vagyok, kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek és cégeknek, akik sürgős köl...

Emeltdíjas telefonszám álláshirdetésekben

Trust Fund, 2018. május 22.

Voltál már keresni, hogy hová kölcsönt kapj 3% -os diszkontrátával? nem tudott hitelt szerezn...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés