Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Pünkösdkor lesz a balatoni szezonnyitó Siófokon

MTI, 2012. május 23. - szerda 12:01
Címkék: Siófok, Balaton
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A pünkösdi hétvégén, péntektől hétfőig tartják a hagyományos balatoni szezonnyitó ünnepet Siófokon, felvonulással, kulturális és gyermek programokkal, szórakoztató műsorokkal, koncertekkel.


A szezonnyitó rendezvény ízelítőt nyújt a turisták számára a város nyári programkínálatából. A négynapos ünnep péntek délután kezdődik a Kálmán Imre Kulturális Központban Gáti Kornél fotókiállításának megnyitójával és sajtófotó-vetítéssel.

Szombaton a Milleniumi parkban Lakatos Sándor cigányzenekarának játékával kezdődnek a programok, majd 10:30-kor indul a parkból a hagyományos felvonulás. Az ünnepi menet zenekari kísérettel vonul a hajóállomásra, ahol Siófok polgármestere átveszi "A nyár fővárosának" kulcsát, ezzel szimbolikusan megnyitva az idegenforgalmi szezont. Az ünnep részeként a polgármester a város díszpolgáráról elnevezett Kálmán Imre Emlékplakettet ad át az operett műfaj népszerűsítésében és Pro Tourismo díjat a helyi turizmus fellendítésében érdemeket szerzőknek.

mti

A kikötőben felállított színpadon gyermekműsorok, interaktív foglalkozások, koncertek, országos hírű előadók, helyi művészeti csoportok, együttesek és civil szervezetek várják az érdeklődőket. Délután musical melódiákat adnak elő a Budapesti Operettszínház és a Békéscsabai Jókai Színház művészei, majd a Mrs Columbo, a Belmondo és a The FreakEnd koncertezik.

Vasárnap a gyermeknap alkalmából ingyenes programokkal várják a kicsiket, gyermekműsorok, show-műsorok, tánc- és hastáncbemutatók váltják egymást a Rózsakert színpadán. Délután interaktív mesekoncert, majd ír-skót zene és táncház lesz. Este Micheller Myrtill és zenekara játszik, majd Blokk koncert hallható.

Hétfőn szintén egymást váltják a gyermek- és szórakoztatóműsorok, táncbemutatók a kikötő színpadán. A Római Katolikus Plébániatemplomban 17 órakor kezdődik a Siófoki Bányász Női Kar és a Siófoki Gyermek- és Ifjúsági Kórus közös, hagyományos pünkösdi hangversenye.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza