Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Pünkösdkor lesz a balatoni szezonnyitó Siófokon

MTI, 2012. május 23. - szerda 12:01
Címkék: Siófok, Balaton
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A pünkösdi hétvégén, péntektől hétfőig tartják a hagyományos balatoni szezonnyitó ünnepet Siófokon, felvonulással, kulturális és gyermek programokkal, szórakoztató műsorokkal, koncertekkel.


A szezonnyitó rendezvény ízelítőt nyújt a turisták számára a város nyári programkínálatából. A négynapos ünnep péntek délután kezdődik a Kálmán Imre Kulturális Központban Gáti Kornél fotókiállításának megnyitójával és sajtófotó-vetítéssel.

Szombaton a Milleniumi parkban Lakatos Sándor cigányzenekarának játékával kezdődnek a programok, majd 10:30-kor indul a parkból a hagyományos felvonulás. Az ünnepi menet zenekari kísérettel vonul a hajóállomásra, ahol Siófok polgármestere átveszi "A nyár fővárosának" kulcsát, ezzel szimbolikusan megnyitva az idegenforgalmi szezont. Az ünnep részeként a polgármester a város díszpolgáráról elnevezett Kálmán Imre Emlékplakettet ad át az operett műfaj népszerűsítésében és Pro Tourismo díjat a helyi turizmus fellendítésében érdemeket szerzőknek.

mti

A kikötőben felállított színpadon gyermekműsorok, interaktív foglalkozások, koncertek, országos hírű előadók, helyi művészeti csoportok, együttesek és civil szervezetek várják az érdeklődőket. Délután musical melódiákat adnak elő a Budapesti Operettszínház és a Békéscsabai Jókai Színház művészei, majd a Mrs Columbo, a Belmondo és a The FreakEnd koncertezik.

Vasárnap a gyermeknap alkalmából ingyenes programokkal várják a kicsiket, gyermekműsorok, show-műsorok, tánc- és hastáncbemutatók váltják egymást a Rózsakert színpadán. Délután interaktív mesekoncert, majd ír-skót zene és táncház lesz. Este Micheller Myrtill és zenekara játszik, majd Blokk koncert hallható.

Hétfőn szintén egymást váltják a gyermek- és szórakoztatóműsorok, táncbemutatók a kikötő színpadán. A Római Katolikus Plébániatemplomban 17 órakor kezdődik a Siófoki Bányász Női Kar és a Siófoki Gyermek- és Ifjúsági Kórus közös, hagyományos pünkösdi hangversenye.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza