Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Plázába költözik a kormányhivatal Tatabányán

MTI, 2012. május 08. - kedd 14:21
Címkék: Tatabánya, kormányhivatal
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Tatabányán a kormányhivatal törzshivatalát és szakigazgatási szerveit az Omega Pláza néven ismert, üresen álló 14 ezer négyzetméteres bevásárlóközpontba költöztetik - jelentette be kedden közös sajtótájékoztatóján Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter és Czunyiné Bertalan Judit, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.


"Az országban először Tatabányán tudjuk megvalósítani azt a tervet, hogy egy épületben egyesítjük a szétaprózódott intézményi struktúrát - mondta Navracsics Tibor. - Az állampolgárok számára ügyfélbarát környezet alakítunk ki, ahol mindent egyszerre el lehet intézni a lehető legrövidebb idő alatt. Ez az átalakítás ízelítőt ad abból, hogy milyennek képzeljük el a XXI. század közigazgatását."

-

Czunyiné Bertalan Judit utalt arra, hogy a hivatal és szervei jelenleg egymástól távol, több helyszínen dolgoznak. A földhivatal rossz körülmények között fogadja az ügyfeleket, a kormányablak pedig város egyik félreeső pontján található.

Kovács György, a Beszállítói Befektető Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek elmondta, a társaság négymilliárd forintért vásárolta meg a Magyar Fejlesztési Banktól a korábban csődbe ment és állami tulajdonba került bevásárlóközpontot. Az átalakítás 2,1 milliárd forintba kerül. Tájékoztatása szerint az épületben megmarad az OTP bankfiók, a tervek szerint élelmiszer-áruházat és postát is kialakítanak.

Az épületet várhatóan 2013 közepén adják át.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Sanchez, 2020. június 06.

Ha sürgõs hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 doll...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza