Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Plázába költözik a kormányhivatal Tatabányán

MTI, 2012. május 08. - kedd 14:21
Címkék: Tatabánya, kormányhivatal
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Tatabányán a kormányhivatal törzshivatalát és szakigazgatási szerveit az Omega Pláza néven ismert, üresen álló 14 ezer négyzetméteres bevásárlóközpontba költöztetik - jelentette be kedden közös sajtótájékoztatóján Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter és Czunyiné Bertalan Judit, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.


"Az országban először Tatabányán tudjuk megvalósítani azt a tervet, hogy egy épületben egyesítjük a szétaprózódott intézményi struktúrát - mondta Navracsics Tibor. - Az állampolgárok számára ügyfélbarát környezet alakítunk ki, ahol mindent egyszerre el lehet intézni a lehető legrövidebb idő alatt. Ez az átalakítás ízelítőt ad abból, hogy milyennek képzeljük el a XXI. század közigazgatását."

-

Czunyiné Bertalan Judit utalt arra, hogy a hivatal és szervei jelenleg egymástól távol, több helyszínen dolgoznak. A földhivatal rossz körülmények között fogadja az ügyfeleket, a kormányablak pedig város egyik félreeső pontján található.

Kovács György, a Beszállítói Befektető Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek elmondta, a társaság négymilliárd forintért vásárolta meg a Magyar Fejlesztési Banktól a korábban csődbe ment és állami tulajdonba került bevásárlóközpontot. Az átalakítás 2,1 milliárd forintba kerül. Tájékoztatása szerint az épületben megmarad az OTP bankfiók, a tervek szerint élelmiszer-áruházat és postát is kialakítanak.

Az épületet várhatóan 2013 közepén adják át.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

chris, 2019. április 25.

Ha szükség van egy sürg?s kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a ...

Telefonok a szervizben

Ratman, 2019. április 24.

finance.micro1@gmail.com <-
Az egyik (ha nem a) legrosszabb scammer. Szűkszavú, nincs humor...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Keller Williams, 2019. április 19.

Jó nap uram / asszonyom:

A hiteles kölcsön megszerzése mindig nagy probléma volt...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés