Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Filmforgatás - Forgalomkorlátozások lesznek Budapesten

MTI, 2012. május 03. - csütörtök 17:11
Címkék: film, forgatás, közlekedés, lezárás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Forgalomkorlátozásra kell számítani Budapest belvárosában csütörtök este 8 órától péntek reggel 6 óráig a Bajcsy-Zsilinszky úton és több környező utcában filmforgatás miatt. A lezárások a közösségi közlekedést is érintik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.


Csütörtök estétől lezárják a Bajcsy-Zsilinszky utat az Arany János utca és az Andrássy út között, a Révay utcát, a Lázár utcát, az Ó utcát a 9-es szám és a Bajcsy-Zsilinszky út között, a Bajcsy-Zsilinszky közt, a Révay közt, a Káldi Gyula utcát az Andrássy út és a Révay utca között, valamint a Dobó utcát.

A forgatás ideje alatt, csütörtökön 20 órától a Bajcsy-Zsilinszky út forgalmát észak felől a Podmaniczky utca - Nagymező utca - Kálmán Imre utca csomópontban, dél felől az Andrássy út - József Attila utca csomópontban elterelik. A forgatási területekre csak az ott lakók mehetnek be kísérettel.

-

Az érintett területeken megállási tilalom van érvényben.

A lezárás ideje alatt a 109-es, a 914-es, a 931-es, a 950-es és 950A buszok módosított útvonalon közlekednek, és egyik irányban sem érintik az Arany János utca és a Podmaniczky utca megállókat. Ideiglenes megállóhelyeket jelölnek ki a Nagymező utca és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál, illetve az Andrássy útnál, az Opera megállónál a 70-es és a 78-as trolibuszok megállójában, továbbá az Andrássy úton a Bajcsy-Zsilinszky út torkolata előtt a 105-ös autóbusz megállójában.

A Die Hard-sorozat ötödik részét, amelynek főszereplője Bruce Willis, összesen 86 napig forgatják Magyarországon, több helyszínen.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza