Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fizetős lesz a parkolás Óbuda egy részén

MTI, 2012. április 27. - péntek 11:11
Címkék: Óbuda, parkolás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Fizetőssé teszik a parkolást Óbuda központi részén 2013. január 1-jével, erről csütörtökön döntött a városrész képviselő-testülete.


Bús Balázs (Fidesz-KDNP) polgármester előterjesztésében a közlekedés és a parkolás jelenlegi problémáinak megoldására hivatkozott a parkolásüzemeltetési rendszer bevezetése kapcsán. Kiemelt szempontnak nevezte a helyi lakosok és a helyi vállalkozások védelmét, így nekik maximális kedvezményeket adnak. A rendszer működtetéséből származó nyereséget a közlekedéssel, parkolással összefüggő feladatokra fordítják.

2013. január 1-jétől parkolási díjat kell majd fizetni egyebek mellett a Flórián téren; a Szépvölgyi út - Montevideó utca - Seregély köz - Seregély utca - Kecske utca - Nagyszombat utca - Végvár utca - Doberdó út - Bécsi út - Nagyszombat utca - budai alsó rakpart által határolt területen; valamint a Nagyszombat utca - Bécsi út - Vörösvári út - Hévízi út - óbudai rakpart - budai alsó rakpart által határolt területen.

A rendelet védett övezetként jelöli meg a Fő teret és annak környékét, a Római-partot és az Óbudai-szigetet.

A rendszer üzemeltetésének költségeiről, illetve a további részletekről egy későbbi, második fordulóban tárgyal majd a képviselő-testület.

A III. kerületben jelenleg nincs fizetős parkolási zóna.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Fel kell szántani és nem parkolnak majd ott , 2012. április 30. - hétfő 15:43

Remélem sok fitymást és keresztény madjart agyonra büntetnek majd kipások budán....! A túristát meg jól meg kell büntetni ha oda téved aztán a büdös életbe nem fog arra keveredni, csak mert kirándulgatott Budán az eltévedt szerencsétlen. Jah a vállalkozókat védhetitek a rák megy arra szopni a boltokat meg zárhatják be.Több ezer ft-ot csak parkolásra ? Ennyire egy lúzer dolgot , parkolásért embereket szivatni !!Oberwartban 2 órát parkolhatsz INGYEN old meg a problémád akár a belvárosban ás állj tovább nyomorult egy hely lehet ez a Buda vagy mi, a görcs menne arra !

Matus László, 2012. április 29. - vasárnap 08:12

Harácsolni,harácsolni mindenáron.

Kommentek

Á. Balázs, 2020. január 22.

Üdv! Nekünk a Baliner Bt.-ről van nagyon rossz véleményünk. Nem teljesítették határidőre a...

Ablakcsere buktatókkal

Mr. George Anderson, 2020. január 22.

Üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsönök, lakáscélú kölcsönök, autó kölcsönök, di...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

bishop berry smith, 2020. január 21.

Helló Szüksége van pénzügyi kölcsönre, ingatlanbefektetésre, autókölcsönre, adósságkons...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza