Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fizetős lesz a parkolás Óbuda egy részén

MTI, 2012. április 27. - péntek 11:11
Címkék: Óbuda, parkolás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Fizetőssé teszik a parkolást Óbuda központi részén 2013. január 1-jével, erről csütörtökön döntött a városrész képviselő-testülete.


Bús Balázs (Fidesz-KDNP) polgármester előterjesztésében a közlekedés és a parkolás jelenlegi problémáinak megoldására hivatkozott a parkolásüzemeltetési rendszer bevezetése kapcsán. Kiemelt szempontnak nevezte a helyi lakosok és a helyi vállalkozások védelmét, így nekik maximális kedvezményeket adnak. A rendszer működtetéséből származó nyereséget a közlekedéssel, parkolással összefüggő feladatokra fordítják.

2013. január 1-jétől parkolási díjat kell majd fizetni egyebek mellett a Flórián téren; a Szépvölgyi út - Montevideó utca - Seregély köz - Seregély utca - Kecske utca - Nagyszombat utca - Végvár utca - Doberdó út - Bécsi út - Nagyszombat utca - budai alsó rakpart által határolt területen; valamint a Nagyszombat utca - Bécsi út - Vörösvári út - Hévízi út - óbudai rakpart - budai alsó rakpart által határolt területen.

A rendelet védett övezetként jelöli meg a Fő teret és annak környékét, a Római-partot és az Óbudai-szigetet.

A rendszer üzemeltetésének költségeiről, illetve a további részletekről egy későbbi, második fordulóban tárgyal majd a képviselő-testület.

A III. kerületben jelenleg nincs fizetős parkolási zóna.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Fel kell szántani és nem parkolnak majd ott , 2012. április 30. - hétfő 15:43

Remélem sok fitymást és keresztény madjart agyonra büntetnek majd kipások budán....! A túristát meg jól meg kell büntetni ha oda téved aztán a büdös életbe nem fog arra keveredni, csak mert kirándulgatott Budán az eltévedt szerencsétlen. Jah a vállalkozókat védhetitek a rák megy arra szopni a boltokat meg zárhatják be.Több ezer ft-ot csak parkolásra ? Ennyire egy lúzer dolgot , parkolásért embereket szivatni !!Oberwartban 2 órát parkolhatsz INGYEN old meg a problémád akár a belvárosban ás állj tovább nyomorult egy hely lehet ez a Buda vagy mi, a görcs menne arra !

Matus László, 2012. április 29. - vasárnap 08:12

Harácsolni,harácsolni mindenáron.

Kommentek

Sanchez, 2020. június 06.

Ha sürgõs hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 doll...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza