Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Csak látszatra olcsók a fapadosok

MTI, 2012. április 26. - csütörtök 10:21
Címkék: repülés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A látszat sokszor csal, hiszen a hatezer forintos, jegyár akár 28 ezerbe forintba is kerülhet, mire hozzájön a feladott poggyász, az online check-in és a hitelkártyás fizetés díja - írja csütörtöki számában a Népszabadság.


A Malév leállását követően drasztikusan megnőtt a diszkont-légitársaságok járatkínálata és hirdetési aktivitása, ezért fel kell vérteznünk magunkat némi ravaszsággal és információval, hogy az "olcsó" légitársaságok ne kopasszanak meg bennünket - figyelmeztet írásában a napilap.

A Népszabadságban közölt táblázat szerint a feladott 15 kilós poggyászért a Budapestről induló legnépszerűbb fapadosok 4.125-10.200 közötti árat számolnak fel, a kártyás foglalás díja 1.100-2.900 forint.

A cikk felhívja a figyelmet arra, hogy a fapadosok úgy tervezték a foglalási rendszereket, hogy a felsorolt szolgáltatásokból minél többet megvegyen és ne tűnjön fel neki, hogy lehetősége van nem kérni azokat. Például az elsőbbségi beszállás esetében a honlapokon alapértelmezésben az van beikszelve, hogy a kéri az utas, ha mégsem, ki kell kapcsolnia az opciót. A biztosítás esetében az állampolgárság megadását kérik, s csak a magyar megnevezés után találni azt az opciót, hogy "nem kérek biztosítást".

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Patricia Martins, 2018. január 16.

A nevem Patricia Martins, egyedülálló anyám, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyo...

Közműtartozás, részletre

Patricia Martins, 2018. január 16.

A nevem Patricia Martins, egyedülálló anyám, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyo...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

AnnMaryT, 2018. január 15.

Startaprón hirdettem egy telefont...Aztán jöttek a furcsaságok.Kanadai,de nigériai nagybácsina...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés