Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Reggelivel várták a kerékpárosokat

MTI, 2012. április 24. - kedd 12:01
Címkék: BAM, kerékpár, reggeli
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Reggelivel várták kedden a kerékpárosokat országszerte a Bringázz a munkába! (Bam!) kampány részeként: a kínálatban egyebek mellett péksütemény és gyümölcslé szerepelt.


Budapesten a Batthyány téren, az Akváriumnál, a Gellért téren, a Szentlélek téren, Újpesten, a Váci út és a Bulcsú utca sarkán, a Szegedi út és Béke út találkozásánál, a Múzeum körúton, a Pázmány Péter sétányon és a Népligetben várták a kerékpárral érkezőket gyümölccsel, üdítővel, péksüteményekkel, kakaós csigával. Több vidéki nagyváros is csatlakozott a kezdeményezéshez, köztük Esztergom, Érd, Győr, Pécs, Debrecen és Szeged. Kecskeméten uzsonnát készítettek a bicikliseknek, Sopronban pedig május 2-án tartják a bringás reggelit.

-

Az immár hagyományos bringásreggelit idén minden eddiginél több helyen rendezték meg, ebben nagy szerepük volt a helyi önkormányzatoknak, támogatóknak és vállalatoknak. A legtöbb fővárosi és vidéki helyszínen a Magyar Kerékpárosklub aktivistái vállalták a szervezést. A reggelik osztásába számos európai város önkormányzatától, szervezetétől érkezett vendég is bekapcsolódott. A kerékpáros közlekedés népszerűsítésével kapcsolatos nemzetközi konferencia külföldi résztvevői a Batthyány téri központi rendezvényen segítették az önkéntesek munkáját - közölte a Magyar Kerékpárosklub kedden az MTI-vel.

A Bringázz a munkába! kampány április 11-i kezdete óta a regisztrált résztvevők száma 5200 fő fölé emelkedett, akik több mint 378 ezer kilométer megtételével 70 ezer kilogramm szén-dioxidtól óvták meg Földet.

A Bam! idei fő üzenete a munkáltatóknak, vállalatoknak szól: tegyenek meg mindent azért, hogy egyre többen menjenek munkába kerékpárral. Ezért számukra külön versenyt is hirdettek, amelyre eddig 1910 vállalat regisztrált.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 28.

Üzleti kölcsönt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autó kölcsön, diákhitel, konszolidá...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kumah james, 2020. május 27.

A törvényes hitelszerzés mindig is hatalmas probléma volt olyan sok ügyfél számára, akinek p...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza