Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Reggelivel várták a kerékpárosokat

MTI, 2012. április 24. - kedd 12:01
Címkék: BAM, kerékpár, reggeli
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Reggelivel várták kedden a kerékpárosokat országszerte a Bringázz a munkába! (Bam!) kampány részeként: a kínálatban egyebek mellett péksütemény és gyümölcslé szerepelt.


Budapesten a Batthyány téren, az Akváriumnál, a Gellért téren, a Szentlélek téren, Újpesten, a Váci út és a Bulcsú utca sarkán, a Szegedi út és Béke út találkozásánál, a Múzeum körúton, a Pázmány Péter sétányon és a Népligetben várták a kerékpárral érkezőket gyümölccsel, üdítővel, péksüteményekkel, kakaós csigával. Több vidéki nagyváros is csatlakozott a kezdeményezéshez, köztük Esztergom, Érd, Győr, Pécs, Debrecen és Szeged. Kecskeméten uzsonnát készítettek a bicikliseknek, Sopronban pedig május 2-án tartják a bringás reggelit.

-

Az immár hagyományos bringásreggelit idén minden eddiginél több helyen rendezték meg, ebben nagy szerepük volt a helyi önkormányzatoknak, támogatóknak és vállalatoknak. A legtöbb fővárosi és vidéki helyszínen a Magyar Kerékpárosklub aktivistái vállalták a szervezést. A reggelik osztásába számos európai város önkormányzatától, szervezetétől érkezett vendég is bekapcsolódott. A kerékpáros közlekedés népszerűsítésével kapcsolatos nemzetközi konferencia külföldi résztvevői a Batthyány téri központi rendezvényen segítették az önkéntesek munkáját - közölte a Magyar Kerékpárosklub kedden az MTI-vel.

A Bringázz a munkába! kampány április 11-i kezdete óta a regisztrált résztvevők száma 5200 fő fölé emelkedett, akik több mint 378 ezer kilométer megtételével 70 ezer kilogramm szén-dioxidtól óvták meg Földet.

A Bam! idei fő üzenete a munkáltatóknak, vállalatoknak szól: tegyenek meg mindent azért, hogy egyre többen menjenek munkába kerékpárral. Ezért számukra külön versenyt is hirdettek, amelyre eddig 1910 vállalat regisztrált.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2019. szeptember 22.


Kell kölcsönöznie? személyes hitelek? üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? mezőgazda...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

Elena, 2019. szeptember 22.

Kedves hitelkeresők!

Van bármilyen pénzügyi nehézsége? Saját vállalkozást sz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kovács Márton, 2019. szeptember 20.

betegojogi k.Debreceni nem csinált semmit...

Mit tehet a betegjogi képviselő?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés