Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Parkfelügyelői szolgálat működik Veszprémben

MTI, 2012. április 24. - kedd 09:01
Címkék: park, Veszprém, őrség
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Parkfelügyelői szolgálatot működtet a veszprémi önkormányzat évi harmincmillió forintból.


Porga Gyula (Fidesz-KDNP) polgármester elmondta: a parkőrök nem hatósági feladatokat látnak el, hanem közvetítők az önkormányzat parkfenntartásáért felelős cége, a Veszprémi Közüzemi Zrt. és a lakosság között. Feladataik hasonlóak az Égi érő fű című gyerekfilm főszereplőjéhez, ezért a programot is róla nevezték el Poldi bácsi-programnak. A parkfelügyelők napi kapcsolatban állnak a társasházak közös képviselőivel, elérhetőségeiket a házakban kifüggesztették.

A parkfelügyelői szolgálat az év elején kezdte meg munkáját, és a tapasztalatok jók: van olyan felügyelő, aki egy hónap alatt négyezer liter szemetet gyűjtött össze a területén a rendszeres hulladékszállítás ellenére - fűzte hozzá a polgármester.

Horváth Zoltán, a Veszprémi Közüzemi Zrt. városgazdálkodási igazgatója az MTI kérdésére elmondta: minden választókörzetben dolgozik egy parkfelügyelő, a kádártai városrészen pedig négy órában foglalkoztatnak erre a feladatra egy munkatársat, így összesen 13 parkfelügyelőt alkalmaznak és egy koordinátort.

Ismertette: a parkfelügyelő feladata egyebek mellett a zöldterületek, közterületek, játszóterek ellenőrzése, bejárása, a rongálások bejelentése, a parlagfüves területek felderítése, a lombgyűjtés ellenőrzése, részvétel a síkosságmentesítésben, valamint a városi rendezvények utáni helyreállítás.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza