Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Parkfelügyelői szolgálat működik Veszprémben

MTI, 2012. április 24. - kedd 09:01
Címkék: park, Veszprém, őrség
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Parkfelügyelői szolgálatot működtet a veszprémi önkormányzat évi harmincmillió forintból.


Porga Gyula (Fidesz-KDNP) polgármester elmondta: a parkőrök nem hatósági feladatokat látnak el, hanem közvetítők az önkormányzat parkfenntartásáért felelős cége, a Veszprémi Közüzemi Zrt. és a lakosság között. Feladataik hasonlóak az Égi érő fű című gyerekfilm főszereplőjéhez, ezért a programot is róla nevezték el Poldi bácsi-programnak. A parkfelügyelők napi kapcsolatban állnak a társasházak közös képviselőivel, elérhetőségeiket a házakban kifüggesztették.

A parkfelügyelői szolgálat az év elején kezdte meg munkáját, és a tapasztalatok jók: van olyan felügyelő, aki egy hónap alatt négyezer liter szemetet gyűjtött össze a területén a rendszeres hulladékszállítás ellenére - fűzte hozzá a polgármester.

Horváth Zoltán, a Veszprémi Közüzemi Zrt. városgazdálkodási igazgatója az MTI kérdésére elmondta: minden választókörzetben dolgozik egy parkfelügyelő, a kádártai városrészen pedig négy órában foglalkoztatnak erre a feladatra egy munkatársat, így összesen 13 parkfelügyelőt alkalmaznak és egy koordinátort.

Ismertette: a parkfelügyelő feladata egyebek mellett a zöldterületek, közterületek, játszóterek ellenőrzése, bejárása, a rongálások bejelentése, a parlagfüves területek felderítése, a lombgyűjtés ellenőrzése, részvétel a síkosságmentesítésben, valamint a városi rendezvények utáni helyreállítás.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2019. szeptember 22.


Kell kölcsönöznie? személyes hitelek? üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? mezőgazda...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

Elena, 2019. szeptember 22.

Kedves hitelkeresők!

Van bármilyen pénzügyi nehézsége? Saját vállalkozást sz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kovács Márton, 2019. szeptember 20.

betegojogi k.Debreceni nem csinált semmit...

Mit tehet a betegjogi képviselő?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés