Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hazai autóritkaságok az idei Oldtimer Expón

MTI, 2012. április 23. - hétfő 14:14
Címkék: veterán, Oldtimer Expo,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Magyar autóritkaságok és a Renault gyöngyszemei mellett a 85 éves Volvo autó- és motorsport is bemutatkozik április 28-30. között az Oldtimer Expón a Hungexpo B pavilonjában.


Idén a kiállítás kiemelt témája az autó-és motorsport hazai múltja lesz. Rali-és pályaautók, gyorsasági- és crossmotorok, formaautók lepik el a standokat április utolsó hétvégéjén - adták hírül közleményben a szervezők.

Nemcsak a négy- és kétkerekűek, hanem gazdáik is részt vesznek az eseményen: április 30-án egykori nagy nevekkel, versenyzőkkel, autó- és motorépítő mesterekkel lehet majd találkozni. A Rusty Rodders az amerikai autó- és motorépítés magyar tanítványainak munkáival készül az eseményre, a korhű hangulatról pedig a helyszínen ideiglenesen felállított mozi gondoskodik, ahol korabeli filmeket és reklámokat vetítenek majd.

-

Igazi látványosságnak ígérkezik a motoros Stunt Riding bemutató, amelyen Erdős Csaba négyfős csapata lép fel. A félórás műsort a kiállítás mindhárom napján 12.30 és 16 órai kezdettel lehet megtekinteni.

Szombaton a nap különlegessége az Oldtimer Sokadalom lesz: a veteránok reggel a Biatorbágyi Premier Outlets Centernél gyülekeznek, onnan a pesti alsó rakparton a Dráva utca érintésével érkeznek meg a délelőtt folyamán az Expo területére.

A gyerekek sem maradnak szórakozás nélkül, nekik a szervezők ugráló várral, trambulinnal és olyan standdal készülnek, amelynél régi pedálos kisautókat próbálhatnak ki.

A kiállítás május 1-én a zuglói Olimpiai Központ területén, a Velodrom Millenárison folytatódik, ahová már korhű ruhában várják az érdeklődőket. Azok, akik a régi idők kosztümjeit öltik magukra, csaknem fél áron vehetnek részt a rendezvényen, amelyen délelőtt 10 órától délután 3-ig számos, az Oldtimer Expón kiállított veterán jármű mutatja be teljesítményét. Az eseményre Ausztriából, Svájcból, Romániából, Németországból és Szlovákiából is érkeznek részvevők.

Részletes információk a www.velodrom-millenaris.eu oldalon érhetők el.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Sanchez, 2020. június 06.

Ha sürgõs hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 doll...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza