Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hazai autóritkaságok az idei Oldtimer Expón

MTI, 2012. április 23. - hétfő 14:14
Címkék: veterán, Oldtimer Expo,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Magyar autóritkaságok és a Renault gyöngyszemei mellett a 85 éves Volvo autó- és motorsport is bemutatkozik április 28-30. között az Oldtimer Expón a Hungexpo B pavilonjában.


Idén a kiállítás kiemelt témája az autó-és motorsport hazai múltja lesz. Rali-és pályaautók, gyorsasági- és crossmotorok, formaautók lepik el a standokat április utolsó hétvégéjén - adták hírül közleményben a szervezők.

Nemcsak a négy- és kétkerekűek, hanem gazdáik is részt vesznek az eseményen: április 30-án egykori nagy nevekkel, versenyzőkkel, autó- és motorépítő mesterekkel lehet majd találkozni. A Rusty Rodders az amerikai autó- és motorépítés magyar tanítványainak munkáival készül az eseményre, a korhű hangulatról pedig a helyszínen ideiglenesen felállított mozi gondoskodik, ahol korabeli filmeket és reklámokat vetítenek majd.

-

Igazi látványosságnak ígérkezik a motoros Stunt Riding bemutató, amelyen Erdős Csaba négyfős csapata lép fel. A félórás műsort a kiállítás mindhárom napján 12.30 és 16 órai kezdettel lehet megtekinteni.

Szombaton a nap különlegessége az Oldtimer Sokadalom lesz: a veteránok reggel a Biatorbágyi Premier Outlets Centernél gyülekeznek, onnan a pesti alsó rakparton a Dráva utca érintésével érkeznek meg a délelőtt folyamán az Expo területére.

A gyerekek sem maradnak szórakozás nélkül, nekik a szervezők ugráló várral, trambulinnal és olyan standdal készülnek, amelynél régi pedálos kisautókat próbálhatnak ki.

A kiállítás május 1-én a zuglói Olimpiai Központ területén, a Velodrom Millenárison folytatódik, ahová már korhű ruhában várják az érdeklődőket. Azok, akik a régi idők kosztümjeit öltik magukra, csaknem fél áron vehetnek részt a rendezvényen, amelyen délelőtt 10 órától délután 3-ig számos, az Oldtimer Expón kiállított veterán jármű mutatja be teljesítményét. Az eseményre Ausztriából, Svájcból, Romániából, Németországból és Szlovákiából is érkeznek részvevők.

Részletes információk a www.velodrom-millenaris.eu oldalon érhetők el.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Á. Balázs, 2020. január 22.

Üdv! Nekünk a Baliner Bt.-ről van nagyon rossz véleményünk. Nem teljesítették határidőre a...

Ablakcsere buktatókkal

Mr. George Anderson, 2020. január 22.

Üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsönök, lakáscélú kölcsönök, autó kölcsönök, di...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

bishop berry smith, 2020. január 21.

Helló Szüksége van pénzügyi kölcsönre, ingatlanbefektetésre, autókölcsönre, adósságkons...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza