Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Megtartaná magánágát az MKB Nyugdíjpénztár

MTI, 2012. április 21. - szombat 15:21
Címkék: MKB, MANYUP
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az MKB Nyugdíjpénztár igazgatósága és ellenőrző bizottsága a magánág megtartását fogja javasolni tagjainak a pénztár május 23-i közgyűlésén - közölte a társaság az MTI-vel pénteken.


A korábban felhalmozott működési tartalékból - a jelenlegi feltételek mellett - mintegy két évig tudja biztosítani a gazdálkodás feltételeit az MKB Nyugdíjpénztár. A működés további biztonságának megteremtése érdekében a pénztár igazgató tanácsa várhatóan olyan javaslatot terjeszt majd a májusi közgyűlés elé, amely alapján a plénum a tagság önkéntes működési célú hozzájárulását is mérlegelheti.

A javaslat kidolgozásának fontos szempontja volt, hogy a hozzájárulás mértéke ne jelentsen túlzott terhet a tagságnak, azonban közel négy évre biztosítsa a pénztár működési költségeinek fedezetét.

Az MKB Nyugdíjpénztár igazgatósága és ellenőrző bizottsága azzal a szándékkal hozta nyilvánosságra javaslatát, hogy a most pénztárt választók számára egyértelmű tájékoztatást adjon az MKB Nyugdíjpénztár magánágának hosszabb távú jövőjével kapcsolatban - áll a közleményben.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Bishop Berry Smith, 2018. december 13.

A nevem Mary Adam, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, így annyi adósságot hagyot...

Telefonok a szervizben

Luis Roland, 2018. december 12.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés