Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Critical Mass és jelentős torlódás

MTI, 2012. április 21. - szombat 10:11
Címkék: Critical Mass, közlekedés, Budapest
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Vasárnap rendezik meg Budapesten a Critical Mass kerékpáros felvonulást, ezért az autósoknak és a tömegközlekedést választóknak is jelentős forgalmi változásokra kell számítania.


A szervezők pénteken az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Critical Mass a Pesti alsó rakpart (XIII. Szent István parknál) - Március 15. tér - Irányi utca - Ferenciek tere - Erzsébet híd - Attila út - Alagút - Lánchíd - Andrássy út - Városliget útvonalon tart felvonulást.

Mint írták, a belvárosi hidak közül 16 óra és 18 óra között az Erzsébet híd budai irányban és a Lánchíd lesz lezárva, a főbb útvonalak közül az Andrássy út, a Rákóczi út budai irányban, a Károly körút, a Bajcsy Zsilinszky út, a Fő utca, az Attila út és a Hegyalja út nem, vagy csak rendkívül lassan lesz járható. A Hősök terén, az Oktogonon, a Margit és Szabadság hídon is torlódás várható.

A szervezők szerint a villamosok menetidejében jelentős csúszás nem várható, de a buszok lassabban, helyenként kerülő úton járnak majd, így érdemes inkább a villamos és metróvonalakon utazni.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel azt közölte, hogy a vasárnapi - a Föld Napján megrendezendő - Critical Mass kerékpáros felvonulás miatti forgalomkorlátozások 15:30 és 19 óra között számos helyen a tömegközlekedés járatait is érintik.

Közleményük szerint a kerékpáros felvonulás a 5-ös, 178-as, 7-es, 7E, 173-as, 173E, 8-as és 112-es, 16-os, 105-ös, 115-ös, 86-os, 109-es, 20E, 30-as, 30A és 230-as jelzésű autóbuszok, a 70-es, 73-as, 76-os és 78-as, 75-ös, 79-es trolibuszok, valamint a 2-es, 4-es és a 6-os villamosok közlekedését érinti.

A BKK ugyanakkor hangsúlyozta: céljuk, hogy a rendezvény idején is a lehető legkisebb fennakadás legyen a fővárosi közlekedésben.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza