Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Újabb közérdekű pereket készít elő a PSZÁF

MTI, 2012. április 19. - csütörtök 09:01
Címkék: PSZÁF
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Újabb közérdekű pereket készít elő a pénzügyi felügyelet, három bank, két biztosító és egy pénzügyi szolgáltató ellen indulhat eljárás - írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet.


Binder István, a PSZÁF szóvivője a Magyar Nemzetnek azt mondta: felmerült, hogy a cégek jogellenes általános szerződési feltételeket használnak, vagy megállapodásaikban olyan kikötéseket szerepeltetnek, amelyek sértik például a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot tiltó rendelkezéseket.

A lap emlékeztet, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) eddig tíz pénzügyi szereplő szerződési feltételeit támadta meg a bíróság előtt.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

megkárosított2, 2012. április 22. - vasárnap 11:54

OTP-s ügyfelek adataira vadásznak adathalászók. Most csodálkoznak ezen? Már régen jeleztem én is,mikor a faktoringjuk emberei ránk szabadították a rengeteg reklámügynököt.Azóta is tömkelegével küldözgetik a leveleket.Hiába panaszoltuk,azok süket fülekre találtak,mert akinek kellett volna vízsgálni,lehet,hogy pont ö a rudas a dologban!Én is belső embereiktől kapok rengeteg infót. Már régen legalább fele embert ki kellett volna rugni,mert sok a csalő köztük.Kiszolgáltatták az adatainkat harmadik személynek,még a titkosítottakat is...Milyen jogalapon?Lásd itt a példa!Vannak olyan témák,hogy a lejárt kölcsönöket nem törlik a rendszerből és újra pénzeket követelnek! (Már akit át tudnak verni.)Többen panaszolták,de egyetlen egy hatóság sem foglalkozott vele.Mikor nagy a baj,akkor kapkodnak?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza