Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Aszfaltozás miatt bezár a kolozsvári reptér

MTI, 2012. április 19. - csütörtök 15:41
Címkék: repülés, Wizz Air, Kolozsvár
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A kifutópálya javítási munkálatai miatt lezárják a május 7. és 13. közötti időszakban a kolozsvári nemzetközi repülőteret - közölte a repülőtér a honlapján csütörtökön.


A kolozsvári reptérről a legnagyobb forgalmat lebonyolító Wizz Air légitársaság romániai kommunikációjával megbízott ügynökség illetékese, Andreea Lascu az MTI-nek elmondta, a Wizz Air gépei ebben az időszakban a kolozsvári repülőtér helyett a marosvásárhelyi Transilvania repülőtérre érkeznek, illetve onnan indulnak.

Az MTI kérdésére elmondta, nem biztosítják az utasok szállítását a kolozsvári és a marosvásárhelyi repülőtér közötti 108 kilométeres szakaszon. A Wizz Air 12 európai célállomásra szállít utasokat Kolozsvárról.

A Tarom a kolozsvári repülőtér második legnagyobb forgalmat lebonyolító partnere. A román légitársaságnak naponta hat járata repül Bukarest és Kolozsvár között, és naponta indul Tarom-gép Kolozsvárról Bécsbe is.

A légitársaság sajtóirodájának illetékese az MTI-nek elmondta, a kolozsvári repülőtér egyhetes bezárása idejére a Tarom felfüggeszti valamennyi kolozsvári járatát; nem irányítja azokat át más repülőtérre.

A kolozsvári repülőtér 2011-ben egymilliót enyhén meghaladó számú utast szolgált ki.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2019. szeptember 22.


Kell kölcsönöznie? személyes hitelek? üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? mezőgazda...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

Elena, 2019. szeptember 22.

Kedves hitelkeresők!

Van bármilyen pénzügyi nehézsége? Saját vállalkozást sz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kovács Márton, 2019. szeptember 20.

betegojogi k.Debreceni nem csinált semmit...

Mit tehet a betegjogi képviselő?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés