Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kreatív gyermek-pályázatokat hirdet az FKF

MTI, 2012. április 18. - szerda 15:31
Címkék: FKF, rajz, pályázat
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Idén is meghirdeti gyermek- és ifjúsági pályázatait a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., a gyermekrajz és a tavalyi szépírói pályázat mellett egy új, dizájnpályázattal is kiegészül a felhívás.


Ebben az évben a kiírások témája a "hulladékmágia": a jelentkezők a vállalat tevékenységi köréhez kapcsolódóan megfogalmazhatják, mit varázsolnának a hulladékból, milyen formában hasznosítanák újra a fémet, a műanyagot, a papírt és az üveget - tudatta közleményében a vállalat.

A dizájnpályázatra öltözék, öltözékkiegészítő, reklámgrafika, használati és ajándéktárgy kategóriában várják a 16-18 és 18-22 évesek munkáit. A 4-6, 6-10 és 10-14 éves gyerekek rajz, festmény, kollázs vagy montázs kategóriában, a szépírók pedig verssel, mesével és novellával nevezhetnek. Erre alsó- és felsőtagozatosok, valamint középiskolások alkotásait várják.

A kampány a gyermekeket és a fiatalokat játékos formában kívánja ösztönözni a környezetvédelemmel, hulladékgazdálkodással és köztisztasággal kapcsolatos gondolataikat megfogalmazására.

A pályázatok elbírálásában többek között Rófusz Ferenc Kossuth- és Oscar-díjas rajzfilmrendező, Csukás István Kossuth-díjas író, Karafiáth Orsolya költő, Finy Petra író és Lázár Zsuzsa, a Budai Rajziskola igazgatója, porcelántervező iparművész is részt vesz. A zsűritagok a munkák elbírálása mellett egy roadshow keretében több mint tíz általános és középiskolába is ellátogatnak, ezzel ösztönözve a gyerekeket kreativitásuk és tehetségük bemutatására.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza