Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kreatív gyermek-pályázatokat hirdet az FKF

MTI, 2012. április 18. - szerda 15:31
Címkék: FKF, rajz, pályázat
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Idén is meghirdeti gyermek- és ifjúsági pályázatait a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., a gyermekrajz és a tavalyi szépírói pályázat mellett egy új, dizájnpályázattal is kiegészül a felhívás.


Ebben az évben a kiírások témája a "hulladékmágia": a jelentkezők a vállalat tevékenységi köréhez kapcsolódóan megfogalmazhatják, mit varázsolnának a hulladékból, milyen formában hasznosítanák újra a fémet, a műanyagot, a papírt és az üveget - tudatta közleményében a vállalat.

A dizájnpályázatra öltözék, öltözékkiegészítő, reklámgrafika, használati és ajándéktárgy kategóriában várják a 16-18 és 18-22 évesek munkáit. A 4-6, 6-10 és 10-14 éves gyerekek rajz, festmény, kollázs vagy montázs kategóriában, a szépírók pedig verssel, mesével és novellával nevezhetnek. Erre alsó- és felsőtagozatosok, valamint középiskolások alkotásait várják.

A kampány a gyermekeket és a fiatalokat játékos formában kívánja ösztönözni a környezetvédelemmel, hulladékgazdálkodással és köztisztasággal kapcsolatos gondolataikat megfogalmazására.

A pályázatok elbírálásában többek között Rófusz Ferenc Kossuth- és Oscar-díjas rajzfilmrendező, Csukás István Kossuth-díjas író, Karafiáth Orsolya költő, Finy Petra író és Lázár Zsuzsa, a Budai Rajziskola igazgatója, porcelántervező iparművész is részt vesz. A zsűritagok a munkák elbírálása mellett egy roadshow keretében több mint tíz általános és középiskolába is ellátogatnak, ezzel ösztönözve a gyerekeket kreativitásuk és tehetségük bemutatására.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

oceanicfinance, 2017. november 22.

Hitelre van szüksége? Keresett már hol lehet kölcsön? Megpróbált valamilyen kölcsönt kapni?...

Nincs több egyoldalú szerződésmódosítás

Hobelman Finance, 2017. november 21.

Hitelre van szüksége? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Hobelman Finance and Mortgages Limited c...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

REMY.CREDIT, 2017. november 21.

XMAS HITEL IS MOST MÓDOSan alacsony áron 1%{REMY.CREDIT111@gmail.com}

Szüksége va...

A gyóntatófülke nem szauna

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés