Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Megoldódik a közlekedés Nagykökényesen és Heréden

MTI, 2012. április 12. - csütörtök 17:01
Címkék: tömegközlekedés,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Jelentősen javulnak a Heves megyei Nagykökényes és Heréd közúti megközelítésének a feltételei, miután az Új Széchenyi Terv támogatásával felújítják a két községet Hatvannal, illetve Nógrád megyével összekötő utat - tájékoztatta Nagykökényes polgármestere csütörtökön az MTI-t. Gáspár Tamás (független) közölte, előző nap műszaki hiba miatt került be egy tavalyi, az út felújítását sürgető közleményük az MTI Önkormányzati Sajtószolgálatának (ÖS) rendszerébe.


A polgármester elmondta: a mintegy 810 millió forint értékű beruházás a tervek szerint nyár közepére készül el.

Emlékeztetett arra: az elmúlt évben kormányzati segítséget kért a két falu, mert a településekre vezető utak katasztrofális állapota miatt veszélybe került a közösségi közlekedés működtetése. A községekbe vezető utak már-már járhatatlanná váltak, ami azzal fenyegetett, hogy közúton megközelíthetetlenné válik a térség.

A most megkezdődött beruházás keretében új burkolattal látják el és kiszélesítik a 11 kilométeres útszakaszt, megvalósul két híd rekonstrukciója és felújítják a vízelvezető árkokat is. Mindezzel jelenősen javulnak a két település csaknem 3 ezer lakójának közlekedési lehetőségei - mondta a polgármester, hozzátéve: a helyzet a beruházásnak köszönhetően szerencsére megoldódik.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) szerdán arról tájékoztatta az MTI-t: az észak-magyarországi régió 4-5 számjegyű mellékútjain felújítási munkák kezdődtek. E fejlesztések egyikeként megújul a Verseg-Hatvan összekötő út mintegy 11 kilométeres, Herédet és Nagykökényest is érintő, a 21-es számú főúthoz csatlakozó szakasza.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza