Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Megoldódik a közlekedés Nagykökényesen és Heréden

MTI, 2012. április 12. - csütörtök 17:01
Címkék: tömegközlekedés,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Jelentősen javulnak a Heves megyei Nagykökényes és Heréd közúti megközelítésének a feltételei, miután az Új Széchenyi Terv támogatásával felújítják a két községet Hatvannal, illetve Nógrád megyével összekötő utat - tájékoztatta Nagykökényes polgármestere csütörtökön az MTI-t. Gáspár Tamás (független) közölte, előző nap műszaki hiba miatt került be egy tavalyi, az út felújítását sürgető közleményük az MTI Önkormányzati Sajtószolgálatának (ÖS) rendszerébe.


A polgármester elmondta: a mintegy 810 millió forint értékű beruházás a tervek szerint nyár közepére készül el.

Emlékeztetett arra: az elmúlt évben kormányzati segítséget kért a két falu, mert a településekre vezető utak katasztrofális állapota miatt veszélybe került a közösségi közlekedés működtetése. A községekbe vezető utak már-már járhatatlanná váltak, ami azzal fenyegetett, hogy közúton megközelíthetetlenné válik a térség.

A most megkezdődött beruházás keretében új burkolattal látják el és kiszélesítik a 11 kilométeres útszakaszt, megvalósul két híd rekonstrukciója és felújítják a vízelvezető árkokat is. Mindezzel jelenősen javulnak a két település csaknem 3 ezer lakójának közlekedési lehetőségei - mondta a polgármester, hozzátéve: a helyzet a beruházásnak köszönhetően szerencsére megoldódik.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) szerdán arról tájékoztatta az MTI-t: az észak-magyarországi régió 4-5 számjegyű mellékútjain felújítási munkák kezdődtek. E fejlesztések egyikeként megújul a Verseg-Hatvan összekötő út mintegy 11 kilométeres, Herédet és Nagykökényest is érintő, a 21-es számú főúthoz csatlakozó szakasza.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Ratman, 2019. március 18.

Nem ajánlom Richard Cosmos urat (se), nem túl sok hitelt küld :D...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Váradi Tibor Attila, 2019. március 17.

Tisztelt Tulajdonos(ok)!

Szeretnék Önökkel beszélni benzines autó elektromosra v...

Alakítsd elektromossá az autód!

Mr. Richard Cosmos, 2019. március 17.

Meleg Üdvözlet az Ön számára, szükség van-e bármilyen 2% -os kamatlábra? Ha igen, lépjen k...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés