Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Eltűnt az út, leállhat a tömegközlekedés

MTI, 2012. április 11. - szerda 13:12
Címkék: tömegközlekedés,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A közutak katasztrofális állapota miatt megszűnhet a közösségi közlekedés júliustól a Heves megyei Heréden és Nagykökényesen, mert a helyi Volán társaság leállítja a két településre közlekedő buszjáratokat - adta hírül Nagykökényes polgármesterének tájékoztatása alapján szerdán az MTI Önkormányzati Sajtószolgálata (ÖS).


Gáspár Tamás (független) a két község nevében közölte: mivel a településekre vezető valamennyi út már-már járhatatlan, a két önkormányzat az ország vezetőinek segítségét kéri.

A közlemény szerint Heves megye nyugati sarkában, Nógrád és Pest megye közvetlen szomszédságában, Budapesttől alig 40 percre, az M3-as autópályától 10 percnyire várhatóan júliustól meg fog szűnni a közforgalmú autóbusz-közlekedés két olyan településen, amelyeknek semmilyen más alternatívája nincs a közösségi közlekedésre.

A közutak járhatatlansága ugyanis arra kényszerítette a Hatvani Volán Zrt.-t, hogy leállítsa a közszolgáltatást. Ez pedig munkahelyek elvesztéséhez, gazdasági kapcsolatok leépüléséhez, a települések elszigetelődéséhez vezethet.

A polgármester kitért arra, hogy az utak katasztrofális állapota miatt az autótulajdonosok is folyamatos műszaki problémákkal, balesetveszélyes helyzetekkel küszködnek. Ezt tetézi, hogy Nagykökényes Nógrád megye felől, Erdőtarcsa község irányából már személygépkocsival is megközelíthetetlen, és azt elkerülik a menetrend szerinti autóbuszok is, a települést a 21-es számú főúttal összekötő szakasz pedig immár tehergépkocsival is járhatatlan.

Ebben a helyzetben a két polgármester gyors intézkedéseket kér az "ország vezetőitől" a biztonságosan használható közúti kapcsolat megteremtése, a közösségi közlekedés fenntartása érdekében - olvasható a két település közös közleményében.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Szolga mJulianna, 2019. március 24.

Tisztelt Cím !! Amit most vásárolok lakást minden kivan cserélve a legmodernebb termosztált g...

Drága, mégis olcsó - a cirkófűtés

Diana Patrick , 2019. március 23.

Hello mindenki odakint, remélem, hogy minden rendben vannak? A nevem Diana Patrick asszony vagyok, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Diana Patrick , 2019. március 23.

Hello mindenki odakint, remélem, hogy minden rendben vannak? A nevem Diana Patrick asszony vagyok, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés