Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kétnapos kávéfórum Budapesten

MTI, 2012. április 05. - csütörtök 11:31
Címkék: kávé
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Világhíres kávékkal, teákkal, italkülönlegességekkel, csokoládékóstolással, előadásokkal és bemutatókkal várja a kávé és a tea szerelmeseit a Kreatív Kávéfórum április 13-án és 14-én Budapesten.


A nagyszabású eseményen megismerkedhetnek a kávé világával azok, akik szakmabeliként vagy egyszerű fogyasztóként szeretnének többet tudni a kávékultúráról és a kávékészítés fortélyairól.

Az ízlelőbimbóknak kedvező kávé-, tea- és csokoládékóstolások mellett a kétnapos rendezvényen előadások, bemutatók is várják a látogatókat, akik számos terméket próbálhatnak ki, a kiállítói standokon pedig meg is vásárolhatják kedvenceiket.

Az előadásokon szó lesz többek között a pörkölés tudományáról, végigvezetik a kávé és a tea útját a cserjétől egyenesen a csészéig, de az érdeklődők megismerkedhetnek a régi kávéházak kultúrájával is.

Komoly megmérettetésnek is keretet kínál a fővárosi Hotel Corinthiában helyet kapó rendezvény, itt rendezik meg ugyanis az Országos Barista Bajnokságot, amelyen hat kategóriában indulnak az előselejtezők döntősei. A nyertesek júniusban Bécsben képviselik Magyarországot a világbajnokságon.

A gasztronómiai eseményről és a belépőjegyekről részletes információk olvashatóak a www.kaveforum.hu internetes oldalon.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza