Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új buszjáratot indított a BKK

MTI, 2012. április 02. - hétfő 16:11
Címkék: BKK, BKV, busz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Új buszjáratot indított a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a hétfői üzemkezdettől, a 230-as jelzésű járat a Keleti pályaudvartól az Aquaworldig közlekedik.


Az MTI-hez eljuttatott BKK-közlemény szerint a 230-as a 30A busz útvonalán közlekedik a Keleti pályaudvartól a Hősök tere, Angyalföld, Újpest-Központ érintésével a Megyer, Szondi utcai 30A végállomásig, onnan pedig a Megyeri úton, majd az ipari parkot határoló Íves úton keresztül éri el az élményfürdőt. A 230-as busz mindennap 8 és 21 óra között a Keleti pályaudvartól, 9 és 22 óra között az Aquaworldtől óránként közlekedik.

A járat indítása azután vált lehetségessé, hogy a BKK együttműködési megállapodást kötött az Aquaworld üzemeltetőivel. A közlemény idézi Vitézy Dávidot, a BKK vezérigazgatóját, aki a járatnyitás kapcsán azt mondta, a megállapodással közelebb kerültek ahhoz a céljukhoz, hogy fejlesszék a tömegközlekedési vonalakat, új kapcsolatokat, járatokat hozzanak létre, csökkentsék az autóval közlekedők számát, és így tegyék versenyképesebbé a tömegközlekedést. Hangsúlyozták: a BKK a jövőben is keresi a lehetőségeket arra, hogy további megállapodásokkal fejlesszék a főváros közösségi közlekedését, és új bevételi forrásokat vonjanak be.

Juhász Szabolcs, az Aquaworld élményfürdő igazgatója a közlemény szerint azt mondta, hogy céljuk a diákok, családok, idősebb emberek elérése, akik előnyben részesítik a tömegközlekedési járatokat. Az Aquaworld Budapest belvárosából közel fél óra alatt tömegközlekedéssel közvetlenül is elérhetővé vált.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Rozsa Karoly, 2018. július 19.

Jó nap
hitelintézet vagy szervezet vagyunk, 2% -os kamatot kínálunk mindkettőnek
...

Telefonok a szervizben

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Patika trükk

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés