Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új buszjáratot indított a BKK

MTI, 2012. április 02. - hétfő 16:11
Címkék: BKK, BKV, busz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Új buszjáratot indított a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a hétfői üzemkezdettől, a 230-as jelzésű járat a Keleti pályaudvartól az Aquaworldig közlekedik.


Az MTI-hez eljuttatott BKK-közlemény szerint a 230-as a 30A busz útvonalán közlekedik a Keleti pályaudvartól a Hősök tere, Angyalföld, Újpest-Központ érintésével a Megyer, Szondi utcai 30A végállomásig, onnan pedig a Megyeri úton, majd az ipari parkot határoló Íves úton keresztül éri el az élményfürdőt. A 230-as busz mindennap 8 és 21 óra között a Keleti pályaudvartól, 9 és 22 óra között az Aquaworldtől óránként közlekedik.

A járat indítása azután vált lehetségessé, hogy a BKK együttműködési megállapodást kötött az Aquaworld üzemeltetőivel. A közlemény idézi Vitézy Dávidot, a BKK vezérigazgatóját, aki a járatnyitás kapcsán azt mondta, a megállapodással közelebb kerültek ahhoz a céljukhoz, hogy fejlesszék a tömegközlekedési vonalakat, új kapcsolatokat, járatokat hozzanak létre, csökkentsék az autóval közlekedők számát, és így tegyék versenyképesebbé a tömegközlekedést. Hangsúlyozták: a BKK a jövőben is keresi a lehetőségeket arra, hogy további megállapodásokkal fejlesszék a főváros közösségi közlekedését, és új bevételi forrásokat vonjanak be.

Juhász Szabolcs, az Aquaworld élményfürdő igazgatója a közlemény szerint azt mondta, hogy céljuk a diákok, családok, idősebb emberek elérése, akik előnyben részesítik a tömegközlekedési járatokat. Az Aquaworld Budapest belvárosából közel fél óra alatt tömegközlekedéssel közvetlenül is elérhetővé vált.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza