Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hungarikumfesztivált rendeznek Hévízen

MTI, 2012. április 02. - hétfő 16:41
Címkék: hungarikum, fesztivál, Hévíz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Első alkalommal rendezik meg Hévízen a hungarikumfesztivált, amelyen a koncertek, a kiállítások és más rendezvények a külföldi vendégek számára is felvonultatják a magyar értékeket.


A Festetics György Művelődési Központ szervezésében szerdán kezdődő és húsvét hétfőjén záruló Hévízi Hungaricum Fesztivál a városháza tájékoztatása szerint kifejezetten a magyar nemzeti értékekre alapoz, remélve, hogy a város polgárai és az ide látogató vendégek számára egyaránt igényes kulturális, szórakoztató és ismeretbővítő programokkal szolgál.

-

A fesztivál során minden nap neves fellépők látogatnak Hévízre, mások mellett például a 100 Tagú Cigányzenekar, a Muzsikás Együttes, Lajkó Félix vagy a Szélkiáltó Együttes. Magyar termékeket kínáló kézművesvásár is kapcsolódik a rendezvényhez, amely nemcsak vásárlási lehetőséget biztosít, de a népi mesterségek bemutatására és kipróbálására is lehetőséget ad.

A rendezvény sajátos színfoltja lesz az országos pulikutya-találkozó, a Hévízi Muzeális Gyűjteményben pedig Rubik-játékokból, illetve magyar gyártmányú kerékpárokból nyílik kiállítás. A hévízi Deák téren minden programon ingyen vehetnek részt a látogatók.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2019. január 13.

Szükség van-e sürgős hitelre? Hitelek az adósság törlésére vagy a pénz kölcsönzésére. ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mehmet Hakan, 2019. január 12.

Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és ...

Kinek és hogyan fizessek vízdíjat?

Paul Moritz, 2019. január 12.

Figyelem:

Hiteleket kínálunk magán- és kereskedelmi testületeknek, nagyon alacso...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés