Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Selyemvirágok rejtették a zárjegy nélküli cigarettát

MTI, 2012. március 30. - péntek 12:41
Címkék: NAV, cigaretta, csempész
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Selyemvirágok közé rejtve mintegy 37 ezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a Pest megyei Táborfalva egyik családi háznál; az ott lakó apa és két fia ellen büntetőeljárás indult költségvetési csalás gyanúja miatt - közölte a szervezet dél-alföldi regionális bűnügyi igazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-vel.


Barnáné Horváth Melinda közölte: a pénzügyi nyomozók bűnügyi információk alapján érkeztek a családi házhoz, ahol a különböző típusú szerb és ukrán zárjegyes, illetve zárjegy nélküli cigarettákat találták. A pincéből és egyéb helyiségekből, továbbá az udvaron álló kisteherautóból előkerülő cigarettát a korábban ott gyártott selyemvirág-halmok közé rejtették.

A házkutatás során egy töltött, engedély nélkül tartott flóbert pisztoly is előkerült, melyről értesítették a rendőrséget - tette hozzá.

A NAV nyomozói több mint 16 millió forint kárt okozó költségvetési csalás gyanúja miatt hallgatták ki a három férfit. A hatóságok a cigarettát és a szállításra használt kisteherautót is lefoglalták.

A jövedéki bírság mellett akár öt év szabadságvesztésre is számíthatnak a jövedéki adózás szabályait kijátszó férfiak - tette hozzá a szóvivő.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza