Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Selyemvirágok rejtették a zárjegy nélküli cigarettát

MTI, 2012. március 30. - péntek 12:41
Címkék: NAV, cigaretta, csempész
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Selyemvirágok közé rejtve mintegy 37 ezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a Pest megyei Táborfalva egyik családi háznál; az ott lakó apa és két fia ellen büntetőeljárás indult költségvetési csalás gyanúja miatt - közölte a szervezet dél-alföldi regionális bűnügyi igazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-vel.


Barnáné Horváth Melinda közölte: a pénzügyi nyomozók bűnügyi információk alapján érkeztek a családi házhoz, ahol a különböző típusú szerb és ukrán zárjegyes, illetve zárjegy nélküli cigarettákat találták. A pincéből és egyéb helyiségekből, továbbá az udvaron álló kisteherautóból előkerülő cigarettát a korábban ott gyártott selyemvirág-halmok közé rejtették.

A házkutatás során egy töltött, engedély nélkül tartott flóbert pisztoly is előkerült, melyről értesítették a rendőrséget - tette hozzá.

A NAV nyomozói több mint 16 millió forint kárt okozó költségvetési csalás gyanúja miatt hallgatták ki a három férfit. A hatóságok a cigarettát és a szállításra használt kisteherautót is lefoglalták.

A jövedéki bírság mellett akár öt év szabadságvesztésre is számíthatnak a jövedéki adózás szabályait kijátszó férfiak - tette hozzá a szóvivő.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. június 09.

Helló Kedves Beteg Hitel?

Szüksége van sürgős kölcsönre? Igen E-mail (dakany.e...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza