Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Idős bácsit fosztottak ki trükkös tolvajok

MTI, 2012. március 27. - kedd 10:01
Címkék: tolvaj,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az áramszolgáltató munkatársainak adták ki magukat azok a tolvajok, akik egy 91 éves csongrádi férfi pénzét vitték el, egyiküket a rendőrség néhány óra alatt elfogta - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.


Szenti Szabolcs elmondta, egy középkorú férfi szombaton csöngetett be a 91 éves, egyedül élő sértetthez azzal, hogy az áramszolgáltató munkatársa és mivel "túlfogyasztása van", pénzt hozott vissza neki. Az idős férfi beengedte a lakásba a gyanúsítottat, aki ezután több konnektort is megvizsgált.

Végül közölte, hogy 16 ezer forint jár vissza, kéri, hogy a sértett a nála lévő húszezer forintosból adjon vissza. Amikor az idős férfi elővette a megtakarított pénzét, észrevette, hogy a leolvasónak társa is van. Igazolványt kért tőlük, erre az elkövetők egy sárga lapot meg is lebegtettek a férfi előtt, majd sietősen távoztak. Ezután vette észre az idős férfi, hogy amíg nem figyelt, ellopták az összes pénzét.

A rendőrség lopás miatt indított büntetőeljárást. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés során beszerzett adatok alapján a nyomozók néhány órán belül elfogtak egy negyvenéves helybeli férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Társát még keresik a rendőrök - tudatta a százados.

Az EDF Démász közleménye szerint a cég - a hatályos jogszabálynak megfelelően - évente egy alkalommal olvassa le a mérőórákat. Az óraállás rögzítését a DL Délalföldi Leolvasó Szolgáltató Kft. arcképes igazolvánnyal rendelkező munkatársai végzik, akik díjbeszedést nem végeznek. A villamos energia fogyasztás díját kizárólag postai csekken vagy banki átutalással lehet kiegyenlíteni.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. június 09.

Helló Kedves Beteg Hitel?

Szüksége van sürgős kölcsönre? Igen E-mail (dakany.e...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza