Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Idős bácsit fosztottak ki trükkös tolvajok

MTI, 2012. március 27. - kedd 10:01
Címkék: tolvaj,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az áramszolgáltató munkatársainak adták ki magukat azok a tolvajok, akik egy 91 éves csongrádi férfi pénzét vitték el, egyiküket a rendőrség néhány óra alatt elfogta - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.


Szenti Szabolcs elmondta, egy középkorú férfi szombaton csöngetett be a 91 éves, egyedül élő sértetthez azzal, hogy az áramszolgáltató munkatársa és mivel "túlfogyasztása van", pénzt hozott vissza neki. Az idős férfi beengedte a lakásba a gyanúsítottat, aki ezután több konnektort is megvizsgált.

Végül közölte, hogy 16 ezer forint jár vissza, kéri, hogy a sértett a nála lévő húszezer forintosból adjon vissza. Amikor az idős férfi elővette a megtakarított pénzét, észrevette, hogy a leolvasónak társa is van. Igazolványt kért tőlük, erre az elkövetők egy sárga lapot meg is lebegtettek a férfi előtt, majd sietősen távoztak. Ezután vette észre az idős férfi, hogy amíg nem figyelt, ellopták az összes pénzét.

A rendőrség lopás miatt indított büntetőeljárást. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés során beszerzett adatok alapján a nyomozók néhány órán belül elfogtak egy negyvenéves helybeli férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Társát még keresik a rendőrök - tudatta a százados.

Az EDF Démász közleménye szerint a cég - a hatályos jogszabálynak megfelelően - évente egy alkalommal olvassa le a mérőórákat. Az óraállás rögzítését a DL Délalföldi Leolvasó Szolgáltató Kft. arcképes igazolvánnyal rendelkező munkatársai végzik, akik díjbeszedést nem végeznek. A villamos energia fogyasztás díját kizárólag postai csekken vagy banki átutalással lehet kiegyenlíteni.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza