Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szennyvízberuházásra készül Kondoros

MTI, 2012. március 22. - csütörtök 10:11
Címkék: szennyvíz, Kondoros
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Kondoros község 1,08 milliárd forint európai uniós támogatást nyert a települési csatornahálózat száz százalékos kiépítésére és egy modern, nagyobb kapacitású szennyvíztisztító építésére, a kivitelezési munkálatok augusztusban indulnak - tájékoztatta Dankó Béla, a község fideszes polgármestere az MTI-t.


Dankó Béla elmondta: a közbeszerzési eljárás folyamatban van, a kivitelező kiválasztása nyár közepéig megtörténik, az építkezési munkálatok legkésőbb augusztus 31-én indulnak.

A szennyvíz-elvezető és szennyvíz-tisztító rendszer nettó költsége meghaladja az egy milliárd forintot, a beruházás költségét Kondoros a központi költségvetés társfinanszírozása mellett a Kohéziós Alapból elnyert brüsszeli támogatásból fedezi. A beruházás teljes költsége önerővel együtt 1,59 milliárd forint, a kivitelezési munkák egy év alatt, várhatóan 2013 augusztusában fejeződnek be - közölte a polgármester.Arról is szólt, hogy a település közigazgatási területén a csatornázottság jelenleg 46,7 százalékos, a beruházást követően száz százalékos lesz, az új, nagyobb kapacitású szennyvíz-tisztító alkalmas lesz a többlet szennyvíz befogadására, korszerű tisztítására.

A lakosság, a vállalkozók és a közintézmények a ma még nem csatornázott területeken is mentesülnek a növekvő környezetvédelmi bírság alól, amit a nem csatornázott területeken a szennyvíz ártalmatlanítási díjban kellett megfizetniük - mutatott rá Dankó Béla.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Rozsa Karoly, 2018. július 19.

Jó nap
hitelintézet vagy szervezet vagyunk, 2% -os kamatot kínálunk mindkettőnek
...

Telefonok a szervizben

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Patika trükk

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés