Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szennyvízberuházásra készül Kondoros

MTI, 2012. március 22. - csütörtök 10:11
Címkék: szennyvíz, Kondoros
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Kondoros község 1,08 milliárd forint európai uniós támogatást nyert a települési csatornahálózat száz százalékos kiépítésére és egy modern, nagyobb kapacitású szennyvíztisztító építésére, a kivitelezési munkálatok augusztusban indulnak - tájékoztatta Dankó Béla, a község fideszes polgármestere az MTI-t.


Dankó Béla elmondta: a közbeszerzési eljárás folyamatban van, a kivitelező kiválasztása nyár közepéig megtörténik, az építkezési munkálatok legkésőbb augusztus 31-én indulnak.

A szennyvíz-elvezető és szennyvíz-tisztító rendszer nettó költsége meghaladja az egy milliárd forintot, a beruházás költségét Kondoros a központi költségvetés társfinanszírozása mellett a Kohéziós Alapból elnyert brüsszeli támogatásból fedezi. A beruházás teljes költsége önerővel együtt 1,59 milliárd forint, a kivitelezési munkák egy év alatt, várhatóan 2013 augusztusában fejeződnek be - közölte a polgármester.Arról is szólt, hogy a település közigazgatási területén a csatornázottság jelenleg 46,7 százalékos, a beruházást követően száz százalékos lesz, az új, nagyobb kapacitású szennyvíz-tisztító alkalmas lesz a többlet szennyvíz befogadására, korszerű tisztítására.

A lakosság, a vállalkozók és a közintézmények a ma még nem csatornázott területeken is mentesülnek a növekvő környezetvédelmi bírság alól, amit a nem csatornázott területeken a szennyvíz ártalmatlanítási díjban kellett megfizetniük - mutatott rá Dankó Béla.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Harki8ns Szilvia, 2018. február 24.

Sajnos a CCC cipőboltban vásárolt valamennyi - összesen három pár- cipő kevesebb mint négy h...

Fogyasztóvédelem és cipővásárlás

Patricia Martins, 2018. február 23.

A nevem Patricia Martins, egyedülálló anyám, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyo...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Pataki Krisztián, 2018. február 18.

http://www.kriszvisz.honlapom.com...

Kezdő költözők, profi költöztetők

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés