Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Tizenöt áramtolvaj ellen indult eljárás

MTI, 2012. március 14. - szerda 14:31
Címkék: áram, tolvaj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Tizenöt tiszavasvári áramtolvajt állított elő a rendőrség - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.


Fedor Rita elmondta: nyolc ember ellen büntető-, héttel szemben pedig szabálysértési eljárás indult, attól függően, hogy milyen értékű kárt okoztak az illegális áramvételezéssel a szolgáltató E.ON Zrt.-nek.

A főhadnagy tájékoztatása szerint negyvennyolc embert értek áramlopáson hétfőn Tiszavasváriban, a rendőrség, az E-ON Zrt. és a helyi önkormányzat által közösen szervezett ellenőrzési akcióban, közülük tizenötöt állítottak elő.

Hozzátette: a nyolc áramtolvajt a lopás vétsége miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatják, míg a hét szabálysértő büntetése százötvenezer forintig terjedő bírság vagy 60 napig terjedő elzárás lehet.

Fedor Rita megemlítette, hogy a rendőrség a jövőben rendszeresen és visszatérően járőrözik Tiszavasvári áramlopásoktól leginkább érintett büdi városrészében, s azonnal intézkednek, ha illegális áramvételezéseket észlelnek.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Sándor Tünde, 2019. szeptember 17.

Tisztelt Cím !
Érdeklődnék, hogy milyen módon lehet csatlakozni a szociális bolthálóz...

Kisbolt, közért, szociális bolthálózat

Valeria Marco, 2019. szeptember 16.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mária Ádám, 2019. szeptember 11.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés