Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Méltányossági részletfizetést ajánl az E.ON

MTI, 2012. március 13. - kedd 15:11
Címkék: energia, tartozás, E.ON
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Méltányossági részletfizetést ajánl az E.ON csoport az áram-, illetve a földgázszámla rendezésére azoknak, akik közvetlenül a szolgáltatás kikapcsolása előtt állnak - tájékoztatta az E.ON kedden az MTI-t.


A részletfizetést március 15. és június 15. között lehet igényelni részszámlára is. Eddig csak az éves elszámoló számla esetén engedett az E.ON négy hónapos részletfizetést.

Az E.ON közlése szerint, ha a kikapcsolás előtt álló ügyfelek lejárt esedékességű tartozásuk 50 százalékát egy összegben megfizetik, a fennmaradó részre a szolgáltató három havi részletfizetési lehetőséget biztosít.

Egyházi Nikoletta, az E.ON szóvivője az MTI kérdésére azt mondta, hogy pontos összeget nem közölhet, de az összes kintlévőség több 10 milliárd forintot tesz ki, s ennek 54 százaléka a lakossági ügyfelek tartozása. Az elmúlt év végére egy év alatt 17 százalékkal nőtt az ügyfelek adóssága, a lakosságé 20 százalékkal volt magasabb a múlt év végén az egy évvel korábbinál.

Az E.ON csoport az idei télen két alkalommal is önkéntes kikapcsolási moratóriumot hirdetett a lakosságnak - emlékeztet a társaság a közleményben. Először a karácsonyi ünnepek ideje alatt, második alkalommal pedig a nagy hideg miatt döntött úgy az E.ON, hogy időszakosan felfüggeszti az áram- illetve földgáz-számlatartozás miatt a kikapcsolásokat.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

fogyasztó,akit fenyegetnek a behajtóik, 2012. március 14. - szerda 18:04

Téved a szóvivő és elferdíti a dolgokat! Ugyanis a kormány nyomására volt a kikapcsolási moratórium! Mert most legalább egy kis mértékben mellé áll a szegényebb réteg mellé.Ennek oka van!Az ár stoppot az egyes szolgáltatók miért nem tartják be? Drasztikusan rászámláznak a fogyasztókra.Persze,hogy a kis pénzü emberek nem bírják már viselni a terheket.De ezt egyáltalán nem veszik figyelembe!Az a rengeteg panaszos levél önmagáért beszél!

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza