Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Tizennégymillió forintnyi cigaretta Röszkénél

MTI, 2012. március 12. - hétfő 09:21
Címkék: NAV, cigaretta, csempész
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Három járműben elrejtve összesen több mint 14.500 doboz csempészett cigarettát találtak a pénzügyőrök Röszkénél, a lefoglalt dohányáru értéke mintegy 14 millió forint - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtóreferense vasárnap az MTI-vel.


Némedi Varga Éva elmondta, hogy először egy, okmányai szerint üresen Hollandiába tartó hűtőkamiont ellenőriztek röntgenberendezéssel. A pénzügyőrök a felvételeken eltérő sűrűségű foltokra figyeltek fel a jármű mennyezetén. A tüzetes ellenőrzés során, egy házilag barkácsolt rejtekhelyből kétezer doboz szerb adójeggyel ellátott cigaretta került elő.

NAV

Néhány órával később egy Szerbiából Németországba tartó, 21 tonna fagyasztott szedret szállító kamion szigorított vizsgálata során találtak összesen 10 ezer doboz különböző márkájú szerb adójegyes cigarettát - közölte az őrnagy.

Lebukott az a szerb férfi is, aki házilag átalakított személygépkocsija dupla alvázában próbált meg Magyarországra csempészni 2.678 doboz különböző márkájú szerb adójegyes cigarettát - közölte a sajtóreferens.

A pénzügyőrök a három illegális szállítmányt, valamint az átalakított járműveket lefoglalták, a sofőrök ellen adóbevételt jelentős mértékben csökkentő költségvetési csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza