Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Tízezer doboz cigarettát foglalt le a NAV

MTI, 2012. március 09. - péntek 12:31
Címkék: NAV, cigaretta, csempész
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Akár kilencmillió forint bírságra is számíthat az az ukrán férfi, akinek gépkocsijában csaknem tízezer doboz, magyar adójegy nélküli cigarettát találtak a pénzügyőrök csütörtök este - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) észak-alföldi sajtóreferense pénteken az MTI-vel.


Kupecz József pénzügyőr őrnagy tájékoztatása szerint "valóságos guruló cigarettaraktár" volt a cseh rendszámú kombiban, amelyet Debrecen térségében ellenőriztek a NAV pénzügyőrei.

NAV

A járművet egy ukrán férfi vezette, de igazából más már be sem fért volna az autóba, mert az színültig volt pakolva cigarettával. A személygépkocsi utas- és a csomagterében közel 10 ezer doboz magyar adójegy nélküli cigaretta volt beraktározva. A sofőr azt mondta, hogy ő csak futár s Nyíregyházáról kell Budapestre elvinnie a járművet 150 euró ellenében - ismertette a részleteket Kupecz József.

A NAV pénzügyőrei a 6 millió forint értékű cigarettát, valamint a szállításra használt járművet lefoglalták, az ukrán férfi ellen pedig jövedéki eljárást indítottak - tette hozzá a sajtóreferens.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés