Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

BKV - Sínkarbantartás lesz hét villamosvonalon

MTI, 2012. március 08. - csütörtök 11:51
Címkék: BKV, villamos,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Hét villamosvonal pályájának egy-egy szakaszát újítják fel az idén a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV az MTI-vel.


Tájékoztatásuk szerint a 3-as, a 4-es és 6-os, a 69-es, a 28A és a 37A jelzésű, valamint a 14-es villamos vonalán végeznek helyreállítási munkákat. Erre a rendszeresen végzett, fenntartó jellegű munkára az úgynevezett hullámos sínkopások megjelenésekor van szükség. A további állapotromlást megakadályozó eljárással nemcsak a sínek élettartama nő, de az zaj- és rezgéscsökkentési funkciót is ellát - olvasható a BKK és a BKV közös közleményében.

A felújítás miatt az érintett vonalakon változik a közlekedési rend. Március 9-én, péntek este a 3-as villamos vonalán a Mexikói út és a Nagy Lajos király útja között, a 69-es vonalának pedig a teljes hosszán pótlóbuszok járnak.

A 4-es és 6-os villamos vonalán a március 8-ára, 13-ára, 14-ére, majd 27-ére virradó éjszaka, 0 óra és 4 óra között végzik el a felújításokat, ezért a 6-os villamosok helyett 6V jelzéssel pótlóbusz szállítja majd az utasokat.

A 28A és a 37A jelzésű villamos vonalán, a Népszínház utcában, a II. János Pál pápa tér és a Teleki László tér között szerdán, valamint március 12-én és 13-án, este 8 óra és üzemzárás között végzik a munkákat. Ezeken a napokon este a villamosok a Keleti pályaudvarig mennek, a Blaha Lujza tér és az Orczy tér között pótlóbuszok közlekednek.

A 14-es villamos vonalán március 8-án, csütörtökön este 10 órától üzemzárásig dolgoznak a pálya felújításán, a villamospótlók Rákospalota-Újpest vasútállomás és Káposztásmegyer, Mogyoródi-patak között járnak majd.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza