Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

BKV - Sínkarbantartás lesz hét villamosvonalon

MTI, 2012. március 08. - csütörtök 11:51
Címkék: BKV, villamos,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Hét villamosvonal pályájának egy-egy szakaszát újítják fel az idén a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV az MTI-vel.


Tájékoztatásuk szerint a 3-as, a 4-es és 6-os, a 69-es, a 28A és a 37A jelzésű, valamint a 14-es villamos vonalán végeznek helyreállítási munkákat. Erre a rendszeresen végzett, fenntartó jellegű munkára az úgynevezett hullámos sínkopások megjelenésekor van szükség. A további állapotromlást megakadályozó eljárással nemcsak a sínek élettartama nő, de az zaj- és rezgéscsökkentési funkciót is ellát - olvasható a BKK és a BKV közös közleményében.

A felújítás miatt az érintett vonalakon változik a közlekedési rend. Március 9-én, péntek este a 3-as villamos vonalán a Mexikói út és a Nagy Lajos király útja között, a 69-es vonalának pedig a teljes hosszán pótlóbuszok járnak.

A 4-es és 6-os villamos vonalán a március 8-ára, 13-ára, 14-ére, majd 27-ére virradó éjszaka, 0 óra és 4 óra között végzik el a felújításokat, ezért a 6-os villamosok helyett 6V jelzéssel pótlóbusz szállítja majd az utasokat.

A 28A és a 37A jelzésű villamos vonalán, a Népszínház utcában, a II. János Pál pápa tér és a Teleki László tér között szerdán, valamint március 12-én és 13-án, este 8 óra és üzemzárás között végzik a munkákat. Ezeken a napokon este a villamosok a Keleti pályaudvarig mennek, a Blaha Lujza tér és az Orczy tér között pótlóbuszok közlekednek.

A 14-es villamos vonalán március 8-án, csütörtökön este 10 órától üzemzárásig dolgoznak a pálya felújításán, a villamospótlók Rákospalota-Újpest vasútállomás és Káposztásmegyer, Mogyoródi-patak között járnak majd.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Rozsa Karoly, 2018. július 19.

Jó nap
hitelintézet vagy szervezet vagyunk, 2% -os kamatot kínálunk mindkettőnek
...

Telefonok a szervizben

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Patika trükk

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés