Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Illegális filmterjesztőt fogott a NAV

MTI, 2012. március 06. - kedd 13:31
Címkék: NAV, film, hamisítás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Illegális filmterjesztőt fogott el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Gyöngyösön - tájékoztatta a hatóság észak-magyarországi regionális bűnügyi igazgatóságának szóvivője kedden az MTI-t.


Jánvári Regina elmondta, hogy a fiatalember, aki üzemszerűen másolta és értékesítette a filmeket, közel 8 millió forintnyi kárt okozott a jogdíjtulajdonosoknak. Közlése szerint a férfi internetes apróhirdetésen keresztül kínált eladásra másolt filmeket; kollekciójában nagyjából 3000 HD minőségű film szerepelt.

A NAV pénzügyi nyomozói házkutatást tartottak a férfi lakásán és több illegálisan másolt, jogvédett alkotást tartalmazó adathordozót, valamint az internetes értékesítést bizonyító listákat, és az elkészített másolatok feladását igazoló postai feladóvevényeket foglaltak le - tette hozzá.

Jánvári Regina közölte: a házkutatást követően a fiatalembert előállították és gyanúsítottként hallgatták ki szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése bűncselekmény elkövetése miatt, amely az okozott vagyoni hátrányra, valamint az üzletszerűségre tekintettel akár 3 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

A kár megtérítése érdekében a NAV nyomozói indítványozták a gyanúsított tulajdonában lévő ingatlanok zárolását is - mondta.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza