Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szigorítanak a román határátkelők ellenőrzésén

MTI, 2012. február 23. - csütörtök 11:41
Címkék: határ, ellenőrzés, Románia
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Szigorított ellenőrzést vezettek be a román hatóságok valamennyi határátkelőn a csempészet visszaszorításáért - közölte csütörtökön az MTI-vel a román határrendőrség.


Az intézmény közleményt is kiadott, amelyben közölték, hogy a csempészet és az adócsalás visszaszorításáért részletes ellenőrzést hajtanak végre a határátkelőkön, ami az áruszállító teherautókat érinti.

Az ellenőrzés célja a törvényes iratok nélkül vagy hiányos iratokkal szállított áruk kiszűrése, és azoknak a cégeknek a felderítése, amelyek a törvényes előírások betartása nélkül végeznek áruszállítást.

A közlemény szerint a szigorított ellenőrzésekre azt követően került sor, hogy az utóbbi huszonnégy órában csak a román-bolgár határon lévő Giurgiu határátkelőnél 18, Romániába belépni akaró teherautó akadt fenn a vámosok szűrőjén. Ez utóbbiak alapos gyanúja szerint a járművekben olyan zöldség- és gyümölcsáru volt, amely úgynevezett fantomcégek raktáraiba került volna.

A közlemény szerint a román hatóságok növelték a teherautók ellenőrzésével foglalkozó vámosok számát, akárcsak az átvizsgálás elvégzésére alkalmas technikai felszerelések mennyiségét a határátlépés gyorsítása érdekében.

Nagylaknál és Ártándnál hosszú kamionsor alakult ki. Nagylaknál a kilépő oldalon mintegy öt kilométert tett ki a várakozó teherautók sora csütörtök reggel, míg az ártándi átkelőnél szerda este torlódott fel 20-22 kilométeres kamionsor.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza